ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس File manager واسه تروجان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من یک تروجان نوشتم اما خیلی ساده و ابتدایی

من میخوام به این تروجان File manager اضافه کنم ( یعنی بتونم درایو های سیستم قربانی رو ببینم و بتونم فایل از کامپیوتر خودم بریزم تو کامپیوتر اون و همون فایلو اجرا کنم )
دانلود سورس تروجان ( خیلی ساده ) که خودم نوشتم : دانلود

ممنون میشم اگه کسی کمک کنه ؟؟؟

ولی بگما اصلاً نمیدونم چطوری این قابلیتو بزارم روش ( بلد نیستم )

ولی بازم ممنون میشم اگر کسی سورسی ، آموزشی دز این مورد بزاره
::سلام دوستان
کسانی که تروجان نویسند اگه یه لطفی کنند ممنون میشم
ببخشید اسمتون ؟
اگر نمونه میخوای توی سایت هست !
www.iranvig.com
تو سایت سورس پیدا کردم مثل : NetTrash اما فایل سرور رو که Exe میکنم آنتی ویروس میگیرش

میخواستم اگه میشه یکی از تروجان نویسا یک قابلیت File Manager رو سورس این تروجان که گذاشتم بزاره

ممنون میشم
سلام.
نمونه فایل منجر تو سایت هست.
منم چند وقت پیش یه تاپیک زدم به نام انتقال فایل بین سرور و کلاینت. تو اون تاپیک یکی از بچه ها سورس مورد نظرتو گذاشت. میتونی اون تاپیکو سرچ کنی و برنامه رو دانلود کنی.
من " انتقال فایل بین سرور و کلاینت : سرچ زدم نبود
بیا این یه تروجان کامل فایل منیجیرم توشه WinkWink

http://neo-vb.persiangig.com/Best%20Trojan.rar

HappyHappy
من یه روش دیگه هم پیشنهاد می کنم. برا حرفه ای ها:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6045
(۲۸-شهریور-۱۳۸۶, ۰۴:۳۱:۰۷)terrorhell نوشته است: [ -> ]سلام من یک تروجان نوشتم اما خیلی ساده و ابتدایی

من میخوام به این تروجان File manager اضافه کنم ( یعنی بتونم درایو های سیستم قربانی رو ببینم و بتونم فایل از کامپیوتر خودم بریزم تو کامپیوتر اون و همون فایلو اجرا کنم )
دانلود سورس تروجان ( خیلی ساده ) که خودم نوشتم : دانلود

ممنون میشم اگه کسی کمک کنه ؟؟؟

ولی بگما اصلاً نمیدونم چطوری این قابلیتو بزارم روش ( بلد نیستم )

ولی بازم ممنون میشم اگر کسی سورسی ، آموزشی دز این مورد بزاره

ممنونم بابت تلاشت
OMID VARAM MOVAFAGH BASHI
با عرض سلام این سورس هیچ کدام شان برای هک کردن کامپیوتر مورد نظر به درد نمی خورند چون این سورس نیاز به کنترل دارند منظورم کنترل وین سوکت در کامپیوتر های که vb نسب نیست این تروجان ها اجرا نخواهند شد