ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آیا ویندوز سرعت اینترنت را میخورد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.
سرعت اینترنت من 56 است(=50.6kbs). اما عجیب است که وقتی میخواهم چیزی را دانلود کنم، سرعت دانلود در چند لحظه ی اول حدود 4.5 KB/s است. اما پس از چند ثانیه این مقدار به حدود 1.5KB/s یا حتا 985bytes/s میرسد. چرا؟
توجه داشته باشید که:
ویندوز من Xp Sp2 است که با شماره سریال اصلی است
جدیدترین درایور مودم هم از Microsoft Update نصب شده است
مرورگر اینترنتی IE 7.0 است
برای اینکه سرعت افزایش یابد، Automatic update ویندوز را خاموش کرده ام( که البته تاثیری نداشته است)
حتی برای افزایش سرعت مقدار QnOs را از 20 به 0 کاهش دادم تا شاید تاثیری داشته باشد. اما دریغ از کوچکترین تاثیری.
جال شما بگویید چه کنم؟
متشکرم.[/align]
اون سرعتی که IE میزنه سرعت میانگینه و چون اول کار هنوز حساب کار دستش نیومده میانگینش غلط غلوط درمیاد و بزرگتر از معمول نشون می‌ده .
خب اگه از سرعت 56 انتظار داريد 56 kps دنلود كنيد كه ...
اولا كه سرعت واقعي هميشه كمتر از سرعتيه كه نشون ميده.
دوما دنلودر خود IE چيز جالبي نيست. از يكي از برنامه هاي دنلود استفاده كنيد.( من با Flashget سرعتم حدودا 3 k ميشه)
سوما نسبت به فاصله شما به isp هم سرعت پايين مياد
اين چيزاييه كه به فكر من رسيد
ببینین سرعت شما به خیلی چیزا بستگی داره دلیلی نداره که با هر سرعتی کانکت شدین تا اخرش با همون سرعت باشین وقتی سرور شلوغ میشه وقتی نویز مخابراتی میافته رو خطتون وخیلی چیزای دیگه باعث افت سرعت میشن در مورد download هم اگه سروری که دارین ازش دانلود میکنین شلوغ باشه و ترافیکش بالا باشه خب معلومه که حجم اطلاعات دریافتیتون پایین میاد
چیز دیگهای هم که هست سرعت کانکت شما 56کیلو بیت بر ثانیه هست اما بخش دانلود ieسرعت رو یه صورت کیلوبایت بر ثانیه نشون میده یعنی سرعت شما تقسیم بر 6
سلام.
سرعت 1.5 کلیو خیلی پایینه.
اکانتتو عوض کن ببین مشکل حل میشه.