درسته يه قسمت ازش مشكل داره كه مربوط ميشه به كدي كه براي اسكرول بار ش نوشته . مثل اين كه اسكرولبارش رو با كد نويسي نوشته. در كل 4 تا خطش مشكل داره. شما يه ' بزار اولشون كه اجرا نشند( كلاس Cscrollbars خطوط 566,567,574,575). حالا شما بقيه برنامه رو بررسي كن. اين يكيو به بزرگواري خودت ببخش.
و همونطور كه گفتم ExtractIconEX هميشه يكي از آيكون ها رو بر ميگردونه و بقيشو نو هر پارامتري بزاري بر نمي گردونه.
Payman62 نوشته است:سورس های این سایت http://www.vbAccelerator.com چه قدر بیخودن. اولش که میری تو میگی به چه برنامه های جالبی. ولی وقتی دانلود میکنی میبینی همشون مشکل دارن.
نه عزیز من مشکل از اونجایی ناشی می شه که من و شما عادت کردیم سورس هلو برو تو گلو رو بگیریم
و یه به کار بببندیم.
این سایت vbAccelerator سور کد های کاملی ارائه داده فقط آدمش رو می خواد که بشینه و کمی روی کد
ها بررسی و تحقیق کنه. مثلا یک کتابخونه به اسم SSubTmr6.dll داره مه همون طور که در توضیحش اومده:
Subclassing and Timer Assistant, modified for configurable message response, multi control support and bug fixed for timer errors
این کتابخونه کلاس های سطح بالایی رو برای VB فراهم می کنه که علاوه بر اینکه باعث رفع مشکلات و
خطا های بدون در رو در VB می شه امکانات فوق العاده عالی برای برنامه نویس فراهم می کنه مثلا
ایجاد یک سیستم یکپارچه ارسال و دریافت پیغام به دستگیره ها که کد نویسی رو خیلی راحت کرده. و
شما فقط کافیه Implements ISubclass رو بیارید تا همه چیز براتون محیا باشه.
زود قضاوت نکنید لااقل خوب منتاژ کنید...
Icon_Extractor
خب آقاي Drag راست ميگن. بايد خوب منتاژش ميكرديم.
ولي من اونو كپي كرده بودم مشكلم از فايل ISHF_Ex.tlb بود.
حالا شما اگه كدو فهميدي بيا توضيح بده
Darg نوشته است:Payman62 نوشته است:سورس های این سایت http://www.vbAccelerator.com چه قدر بیخودن. اولش که میری تو میگی به چه برنامه های جالبی. ولی وقتی دانلود میکنی میبینی همشون مشکل دارن.
نه عزیز من مشکل از اونجایی ناشی می شه که من و شما عادت کردیم سورس هلو برو تو گلو رو بگیریم
سلام.
شما تو پست اول من دیدی که گفته باشم سورس آماده میخوام؟ من دنبال سورس آماده نبودم. دنبال هلو هم نبودم. من کدو هم گیرم میومد راضی بودم. من منتظر بودم api ش رو به من معرفی کنید تا خودم برنامش رو بنویسم. ولی تو اون سایت حتی شلغم و باقالی هم گیرم نیومد. وقتی سورس آماده از یه سایت دانلود میکنم انتظار دارم سطح بالا باشه و این error های پیش پا افتاده رو نده.
برنامه حتی اجرا هم نمیشد و هنگام ران کردنش error سر ریز میداد. شما به این میگی خطای در رو. کدر میتونست خیلی راحت این اشکالات رو رفع کنه ولی بی خیالی طی کرده بود.
veyskarami نوشته است:بیا این دقیقا همون چیزیه که می خوای:
http://jeyjey.persiangig.com/Download/Ic...tor1.0.zip
lord_viper نوشته است:بهتره واسه در اوردن icon از shell32 و ذخیرشون از ریسورس هکر استفاده کنی
من دارم فارسی حرف میزنم. نمیدونم با لهجه تایپ میکنم یا فارسیم ضعیفه.
من 2 بار گفتم میخوام از طریق برنامه نویسی انجام بدم. اصلا وقتی این جا تاپیک زدم یعنی میخوام از طریق برنامه نویسی انجام بدم. اون وقت آرش برای من فایل exe گذاشتی.
جناب پیام خان! اوخ ببخشید آقا پیمان...
حالا چرا عصبانی می شی؟!
خوبه خودم رو هم آوردم به عنوان خطابه هون هلو خوران...
وقتی از اون سایت بدگفتی منم بد غیرتی شدم. حالا اگر می خوای
اون برنامه ای که می گی ایراد داشت رو بزار همین جا بگم عیب شما
از چیه...
به همین خاطر امروز تمام سحر رو رفتم دنبال همین چیزی که شما
می خوای و این کلاس ماژول زمیمرو از همون سایت گیر آوردم که البته
فکر نمی کنم شلغم یا چمی دونم باقالی درش به کار رفته باشه
در ضمن یک چند خط کد هم از خودم روا داشتم که استفاده از
این کلاس ماژوله برایتون راحت تر باشه (همون قضیه هلو است)
بهت بر نخوره ولی این چیزی که شما طلب کردی خیلی بیشتر از
یک دو تا API بود...
کپی رایتش هم برای
http://www.vbAccelerator.com هست!
Payman62 نوشته است:lord_viper نوشته است:بهتره واسه در اوردن icon از shell32 و ذخیرشون از ریسورس هکر استفاده کنی
من دارم فارسی حرف میزنم. نمیدونم با لهجه تایپ میکنم یا فارسیم ضعیفه.
من 2 بار گفتم میخوام از طریق برنامه نویسی انجام بدم. اصلا وقتی این جا تاپیک زدم یعنی میخوام از طریق برنامه نویسی انجام بدم. اون وقت آرش برای من فایل exe گذاشتی.
خب داداشی چرا ناراحت میشی دیدی که همون اولش من یه کد گذاشتم به عنوان نمونه که بتونه کمکی بکنه(ببخشید که vb بلد نیستم ولی کدش سادست همه چی معلومه)
اون ریسورس هکر هم برای اطلاع گفتم قصد جسارت نداشتم
دستت درد نكنه كد فوق العاده خوبي بود.
در ضمن آقاي payman62 شما اگه دو تا فايل همراهشو كپي كني توي system32 برنامه درست كار ميكنه.
(واقعا فكر نكنم سايتي باشه كه كدي بهتر از اين سايت داشته باشه)
Darg نوشته است:جناب پیام خان! اوخ ببخشید آقا پیمان...
حالا چرا عصبانی می شی؟!
خوبه خودم رو هم آوردم به عنوان خطابه هون هلو خوران...
وقتی از اون سایت بدگفتی منم بد غیرتی شدم. حالا اگر می خوای
اون برنامه ای که می گی ایراد داشت رو بزار همین جا بگم عیب شما
از چیه...
به همین خاطر امروز تمام سحر رو رفتم دنبال همین چیزی که شما
می خوای و این کلاس ماژول زمیمرو از همون سایت گیر آوردم که البته
فکر نمی کنم شلغم یا چمی دونم باقالی درش به کار رفته باشه
در ضمن یک چند خط کد هم از خودم روا داشتم که استفاده از
این کلاس ماژوله برایتون راحت تر باشه (همون قضیه هلو است)
بهت بر نخوره ولی این چیزی که شما طلب کردی خیلی بیشتر از
یک دو تا API بود...
کپی رایتش هم برای http://www.vbAccelerator.com هست!
سلام.
باز که به من گفتی پیام. یادته خسرو بهت گفت drag منم از این به بعد بهت میگم کلیک.
خوب کلیک جان اول این که من عصبانی نشدم دوست عزیز. شما دوست خوب من هستی و از حرفات ناراحت نمیشم. ولی کلا از مفت خوری و درخواست گذاشتن سورس آماده خوشم نمیاد.
در مورد اون سایت هم بگم من 3 تا برنامه در مورد آیکون دانلود کردم. یکیشون که به کارم نمیومد. 2 تای دیگه هم موقع اجرا ارور دادن. من غیر از این 3 تا برنامه چند تا برنامه دیگه در موضوعات دیگه هم دانلود کردم. همشون هنگام اجرا یا هنگام تست کردن برنامه ارور میدادن. فایل های مورد نیازشون رو هم دانلود کرده بودم و کپی کرده بودم. قبلا هم از این سایت چند تا برنامه دانلود کرده بودم و همین طور به مشکل بر خورده بودم و ذهنیت منفی در موردش داشتم. اینه که به اون صورت در مورد اون سایت حرف زدم.
ولی سوالی که هست اینه که حالا شما چرا اون قدر سنگ اون سایت رو به سینه میزنی؟
از برنامه ای هم که گذاشتی ممنونم. من راضی به زحمت نبودم. رو اون 2 تا برنامه که گفتم هنوز کار نکردم. میخواستم اروراشون رو بر طرف کنم و ازشون استفاده کنم که شما زحمتشو کشیدی. بازم ممنونم.
از بقیه دوستان هم ممنونم.