من می خوام توی vb فارسی بنویسم و لی نمی شه مثلا می خوام توی combo فارسی بنویسم نمی شه نمی دونم حروف و به یه زبان خاصی تایپ می کنه فقط هم توی vb اینطوریه چی کار کنم
اگر از نصب بودن زبان فارسی در سیستمتون مطمئن هستید به سراغ VB می ریم.
برای تایپ فارسی در هر قسمت بهرته از لیست Properties اون شی گزینه Font رو انتخاب کنید و سپس فونت اون رو به Tahoma تغییر بدید. در قسمت Script نیز گزینه Arabic رو انتخاب کنید.
منظورتون از قسمت script کجاست؟
این عکس رو نگاه کن منظورم داخل منوی انتخاب فونت هستش.
همه این کارهایی رو که می گید کردم ولی درست نشد.
پس امکانات فارسی ویندوزت نصب نشده .
توي controlpanel->regional and language option تب هاي regional option و advanced رو هم چك كن كه روي فارسي و ايران باشند.
فونت هاي ديگه هم رو چك كن. مثلا فونت هاي سري B
درست شد خیلی ممنون. همه چیزم درست بود ففط تب Advance رو تبدیل به فارسی نکرده بودم
این کارو کردم وتو text box , label فارسی میشه نوشت ولی تو دکمه نه حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۵۹:۲۵)afsongarepars نوشته است: [ -> ]این کارو کردم وتو text box , label فارسی میشه نوشت ولی تو دکمه نه حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دکمه ی ویبی مشکلی با فونت فارسی و ... نداره! همینجوری هم می تونی توش فارسی بنویسی مگر اینکه همون مشکل فونت و تنظیمات ویندوز رو داشته باشین ولی اگه با تکست باکس و لیبل مشکلی ندارین احتمالا" فونت دکمه تون رو دست کاری کردین ، یک عکسی چیزی بزارین برای راهنمایی بیشتر!
سلام.
من میتونم توی vb فارسی بنویسم ولی مشکل اینجاست که توی عبارت فارسی مثلا علامت ! به جای اینکه بره آخر جمله میره اولش. برای اصلاح اون باید چیکار کنم؟
ممنون.