خیلی عالی بود . دست نویسنده و آپ کننده درد نکنه . واقعا خوب بود.فقط قسمتی که تنظیمات مربوط به database هست رو زیاد توضیح نداده بودید. من یه برنامه دارم که پایگاه داده اش sql server 2005 هستش . ولی تو instalshieldگفته sql server 2000 که yes , no داره .حالا وقتی yes میزنیم و تنظیمات رو همون طور که گفتید انجام میدیم باز هم تو کامپیوتر مقصد نیاز به نصب sql server داره . توی server setting هم خیلی گشتم ولی بازم نشد . لطفا بگید چطوری باید این مشکل نصب sql server رو حل کنم؟
instalSHield می تونید انتخاب کنید که MSDE نصب بشه و فایلهایی هم که می خوایین به اون Attach کنید بهش معرفی کنید که موقع نصب تمام کارا انجام بشه
بازم که نشد.البته من چون یک کامپیوتر بیشتر ندارم ، معلوم نمیشه که آیا بازم به نصب sql server در کامپیوتر مقصد نیاز هست یا نه ؟چون sql server 2005 در کامپیوتر من نصبه . سوالم اینه که از کجا باید فهمید که msde نصب شده ؟ چطور باید db رو به فایلها attach کرد ؟ پیغام خطا میده .یکی از دوستان میگفت باید sp_attach_db و sp_detaach_db (اگه درست نوشته باشم) روهم تغییر بدیم.درسته؟ لطفا تا جایی که میتونید کامل جواب بدید .
وقتی instalshild رو دارید تنظیم میکنید اونجا باید به برنامه بگید که instalshild رو در کامپیوتر مقصد نسب کنه
(متاسفانه فعلا instalshild ندارم که بیشتر کمکتون کنم)