ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انتقال دیتا بیس SQL Server
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
دوستان آیا روشی وجود داره که برای استفاده از یه پروژه ای که بانکش SQL Server هستش به یه سیستم جدید،نیازمند نصب دستی SQL Server روی اون نباشیم؟
مثلا پکیجی واسه نرم افزار بسازیم که با اجرا برنامه نصب بشه
SQL Server نصب بشه
دیتابیس بصورت خودکار از روی سی دیAttach بشه
؟؟؟
بطور مثال واسه Crystalreports در نرم افزار فوق حرفه ایDeveloperتعدادی Mergemodule وجود داره که با استفاده از اونا و اد کردنشون تو پروژه ساخت پکیج همه چیز خودکار میشه ...
از installshild استفاده کن گزینه هایی برای این کار داره که خودش فایلهای مورد نیاز رو رو سیستم طرف نسب میکنه
بسیار عالی
دوست عزیز من از Installsheild developer version8 استفاده می کنم لطفابگین چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟
آیا مثل کریستال Merge Module هایی داره که باید از Macrovision بگیریم یا ؟؟؟ خودش دارتشون؟
بعد وقتی این گزینه ها فعال شه دقیقا معادل اینه که SQL نصب شده باشه؟؟؟
وقتی سیستم از نظر پشتیبانی SQL Server اکی بشه اون وقت واسه Attach کردن دیتابیس با استفاده از کد شما چه روشی دارین؟

با تشکر
اموزش کامل اینستال شیلد ه میخواستم همینجا اپلود کنم نشد(نمیدونم هر چی میخواهم اینجا اپلود کنم نمیشه)
از این لینک بگیر اموزشو اگه نتونستی بگو جای دیگه اپلود کنم
http://www.megaupload.com/?d=ABDSLZLT
از توجهت ممنونم دوست عزیز
و بی صبرانه منتظر دریافت این دوره آموزشی

انگار رو سرور اسرائیلی آپ کردین ولی.رفتم دانلود کنم میگه چون ایرانی فعلا یکم ویت پلیز!!!
All download slots assigned to your country (Iran) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!
عذر میخوام خواهشا اگه امکانش هست یه جوری آپ کنید که حقیر بتونم دانلود کنم
با تشکر از لطف شما دوست گرامی
اگه تولبارشو دانلود کنی ونسب کنی میتونی اونو دانلود کنی (پایینش نوشته بود)
اول میخواستم تو ایران ویج بگزارم این اپلود فایل فوروم با من لجه انگار هر کاری کددم نشد
تولبارشو نسب کن اکه نتونستی جای دیگه اپلود می کنم
عزیز جان تولبلارشو نصب کردم
اما میگه فایل موجود نیست!!!

The file you are trying to access is temporarily unavailable.
خلاصه به هر کلکی بود اینجا اپلود کردم
ممنونم از زحمتی که کشیدین و وقتی که گذاشتین
عذر میخوام pdf ها از تالیفات خودتون هستند؟
نه یه سیدی pdf فارسی به دستم رسیده اینم جزوشون بوده (یکی از بچه ها از اینترنت گرفته و ارشیو کرده بود مام یه کد دادیم ارشیوشوگرفتیم)فعلا انقدرا وقت واسه تالیف ندارم به اموزش sqlserver هم به زور میرسم
صفحه‌ها: 1 2