ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل بستن برنامه در حالت manifest
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من تو برنامه از دكمه هاي KewlButtonz استفاده كردم ولي وقتي مي خوام برنامه رو ببندم
صفحه Debug ظاهر ميشه و برنامه با مشكل مواجه مي شه
البته وقتي فايل manifest كنار برنامه هست اين مشكل بوجود مياد
آيا اين مشكل برا شما هم هست ؟
دليلش چيه ؟
ميشه رفعش كرد ؟
برای من هم همین جوریه، وقتی می بندمش صفحه Debug می آد و می پرسه که با کدوم Debugger می خوای Debug کنی!!!!
البته من قبلاً هم با این مشکل رو به رو شدم و نتونستم باهاش کنار بیام
برای من هیچ مشکلی نداشت و debug نمیده.
سلام حامد جان
علت این مشکل crash کردن comctl32.dll که وظیفه اعمال استیل اکس پی رو به عهده داره.
در کل اگر نسخه اصلاح شده comctl32.dll رو داشته باشی دیگه این مشکل رو نداره, همون طور
که روی سیستم بعضی از دوستان رخ نداد.

اما برای اینکه ریز فنی این مشکل رو متوجه بشید و راه درست و اصولی برطرف کردنش رو بدونید به آدرس زیر برید:
http://www.vbaccelerator.com/home/VB/Cod...rticle.asp

در آدرس بالا راه درستش رو مفصل گفته اما لازمش اینه که شما سورس اون کنترل همراه پروژت رو داشته باشی تا
بتونی جلوی crash رو بگیری ولی راه میانبر دیگه ای هم وجود داره که من ازش استفاده می کنم و خوشبختانه در اینجا جواب داد!

شما باید یک کنترل Comctl32.ocx
Microsoft Windows Common Controls 5.0
یا فرق نمی کنه این:
MSCOMCTL.OCX
Microsoft Windows Common Controls 6.0
به پروژت اضافه کنی حالا فرقی نمی کنه هر کدوم از ابزار های همراهش که بیشتر خوشت میاد رو به فرمت اضافه کن!
یا اگر از اون ابزار استفاده نمی کنی خوب مخفیش کن.

همین!
یعد که پروژت رو کامپایل کردی دیگه مشکل حل شده...
پروژت رو با حل مشکل ضمیمه کردم.
فعلا
از تمام دوستان متشكرم
اقا جواد واقعا دستت درد نكنه
همش فكر مي كردم آخه چرا تو فرم اصلي اين مشكل نيست و فقط تو فرم پسورد اين مشكل بوجود مياد
نگو كه اونجا از كنترل statusbar استفاده كرده بودم
بازم ممنون
سلام دوستان

من وقتی برنامم رو End می کنم Debug می ده
من توی برنامه از یک کامپونت استفاده می کنم که ظاهر فرم رو تغییر میده

من توی برنامم از Microsoft Windows Common Controls 5.0 هم استفاده می کنم اما.....

لینک دانلود