ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از tapi در دلفی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من در استفاده از tapi در دلفی مشکل دارم . لطفاً کمک کنیدClap
چه مشکلی داری؟
لطفا کامل توضیح بده
سلام سوشیانس.
راستشو بخوای این کار ارزشی نداره.یادمه چند سال پیش تاب و تب این Tapi توی زبانها افتاده بود نرم افزار منشی تلفنی پزواک کلی صدا کرد و کلی پول ساز شد واسه شرکتشون آدمی زاد هم که واسه پول همه کار میکنه و من هم کلم داغ بود و میخواستم از همه چیز سر در بیارم.زدم توی خط کار با مودم اول اومدم به یه بدبختی با یکی از این نرم افزارهای موزیک سازی که حالا نمونش زیاد شده و رپر ها هم ازش استفاده میکنند یک سری فایل MIDI از اون اصواتی که موجب شماره گیری میشه درست کردم و توی برنامه قرار دادم و به یه بدبختی شماره گیری رو به یک روش مذخرف انجام دادم بعد زدم توی خط انالیز و مقایسه کردن اصواتی که از طرف مقابل میرسه و به یه بدبختی راه افتاد.حالا موقه ساخت کالر ایدی بود هر چی زور زدم نشد تصمیم گرفتم بعد از یکی دو ماه درگیری از یه کامپوننت آماده استفاده کنم.بعد از یه سرچ کوچیک کلی کامپوننت آماده مجانی و کرک شده پیدا کردم اونهایی هم که کرک نداشتن دو سه روزه زحمتشونو کشیدم.

از همشون بهتر KDTELE هست که واسه همه زبانها هم نمونه کار داره اون موقه ها من به یه بدبختی کرکش کردم ولی الان همه جا نسخه کرک شدش پیدا میشه.شماره گیری + کالر ایدی + فکس + فرستادن فایل و ...

تی سایت www.4shared.com یه سرچ بزن پیداش میکنی.

خلاصه بعدها که یه نسخه از پزواک دستم رسید متوجه شدم اونم از یه کامپوننت آماده استفاده کرده.
اتفاقا یه کامپوننت دارم که فوق العاده کامپوننت قوی خوبیه + نمونه کار با اون (کرک هم نمی خواد) !!!
ولی متاسفانه اسمش رو فراموش کردم اگه کسی می خواد تا بذارم واسه دانلود.
لطفاً نحوه فراخوانی توابع را توضیح دهید.
function tapiRequestMakeCall(DestAddress, AppName,
CalledParty, Comment: PChar): Longint; stdcall; external 'TAPI32.DLL';

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
PhoneNumber, AppName: array[0..255] of Char;
begin
PhoneNumber := '1234567890';
StrPCopy(AppName, Application.Title);
tapiRequestMakeCall(PhoneNumber, AppName, '', '');
end;