سلام.
یه پکر میخوام مثل upx که فرم نداشته باشه و بشه با دستور shell از تو برنامه فایلی رو پک کرد.
ولی مشکلی که upx داره اگه از آیکون با کیفیت برای فایل استفاده کرده باشم بعد پک به آیکون فایل آسیب میرسونه.
پکری میخوام که بشه از تو برنامه ازش استفاده کرد و به فایل dll وابسته نباشه و به آیکون فایل هم آسیب نرسونه.
والا اولین باره که میشنوم UPX به آیکن فایل آسیب می رسونه!!!
سلام.
میرسونه. یه آیکون 32 بیتی برای فایلت انتخاب کن بعد پک کن میبینی آیکون بد جور به هم میریزه.
:lol:
veyskarami نوشته است:والا اولین باره که میشنوم UPX به آیکن فایل آسیب می رسونه!!!
کاملا درسته.upx به آیکون آسیب نمی رسونه.حتی اگر 32 بیتی باشه.این هم یه upx میتونی ازش استفاده کنی.
سلام.
شاید دلیل این که آیکون فایل من بعد از پک به هم میریزه اینه که با برنامه نویسی آیکون فایلم رو عوض میکنم. در واقع میخوام اول آیکون فایلمو عوض کنم بعد پکش کنم. چون اگه قبل عوض کردن آیکون پک کنم دیگه نمیشه با برنامه نویسی آیکون فایل رو عوض کرد. سیما جان این ورژن upx رو داشتم. ولی باز امتحان کردم و آیکون به هم ریخت.
اما من هم این کاری که شما انجام میدید انجام دادم ولی Icon فایلم مشکلی نداشت.اگه میشه سورس برنامه رو بزار تا یه نگاه کنم.شاید درستش کردم.
من هم یه upx دارم که همیشه icon برنامم رو از بین میبره(درسته حجم رو پایین میاره ولی ایکونشو میخوره)
سلام.
ببین من که میگم با برنامه نویسی آیکون فایل رو عوض میکنم فکر نکن منظورم تابع loadpicture که برابر آیکون فرم قرار بدم. من آیکون یه فایل exe دیگه (نه برنامه خودم ) رو با برنامه نویسی عوض میکنم و بعد هم باید پک کنم.
دیدی که جناب lord هم حرف بنده رو تایید کردن.
پس لطفا یه پکر مناسب تر معرفی کنید. اکثر پکر ها فرم دارن. ولی من میخوام مثل upx باشه که بشه با shell ازش استفاده کرد.