ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه مشكل كوچولو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها من يه برنامه نوشتم كه با يك دكمه تمام محتويات پوشه هاي Temp و Prefetch و Recent پاك ميشه.
اين برنامه يه مشكلي داره اونم اينه كه موقه اي كه فايل ها رو پاك مي كنم ، امكان داره كه دوباره فايل تمپ ايجاد بشن و برنامه ديگه پاك نمي كنه.
حالا چه جوري مي شه فهميد كه داخل اون پوشه دوباره فايل ايجاد شده.
برنامه رو ميزارم اينجا خودتون ببينيد...خيلي ساده است اما براي تازه كاري مثل من نه.
اسم user من Admin و ويندوز هم توي درايو ‍C قرار داره .
من دقیق متوجه منظور شما نشدم. اگر برنامه شما فایل های داخل این پوشه ها رو پاک می کنه، پس هر وقتی می تونه این کار رو انجام بده بر فرض شما می تونید برنامه رو به صورت زمان بندی شده طراحی کنید به طوری که در پایان هر روز یا هر هفته به طور خود کار این کار رو انجام بده.
همینطور ممکنه بخواین با تعریف شرطی خاص با رسیدن حجم این پوشه ها به اندازه ای خاص برنامه به طور خودکار وارد عمل بشه و فایل ها رو پاک کنه که می تونید از دستورات API و جستجو داخل شاخه ها استفاده کنید. اما این کار ممکنه باعث از بین رفتن فایل های مورد نیاز برنامه های در حال اجرا بشه!
شما برنامه رو يك بار ببينيد.
با اینکه تازه کاری ولی ایده های خوبی داری. شما باید از چند تا از توابع API استفاده کنی تا برنامه ات به یه برنامه واقعی تبدیل بشه. برای این کار باید اول از همه بتونی درایوی که ویندوز تو اون نصب هست و همین طور شاخه ویندوز _ همیشه که تو درایو C و شاخه Windows نصب نمی شه که_ رو پیدا کنی که کار خیلی آسونی هست.
بعد از اون باید شاخه های مورد نظرت رو جستجو کنی که آیا فایلی داخل اونها هست یا خیر که این کار هم به سادگی با API قابل انجام هست. حتی بهتره در ابتدای برنامه این کار رو انجام بدی تا مثلا اگه شاخه TEMP خالی بود کلید اون غیر فعال بشه.
تمام کارهایی که در بالا گفتم به نحوی کامل تر قبلا نوشته شده و داخل سایت به تعداد فراوانی وجود داره که می تونی سرچ کنی . در ضمن اگه دوست داری API رو بیشتر یاد بگیری برنامه API فارسی که کار خود بچه های اینجاست رو دانلود کن اونجا همه توابع همراه با توضیح و مثال قرار داره.
موفق باشی
ممنون از پاسخت درضمن من اين برنامه رو براي خودم نوشتم چون هميشه اين كارهاي تكراري رو انجام ميدادم
خوب من تو سايت چي سرچ كنم؟