۰۵-آبان-۱۳۸۶, ۱۹:۴۷:۵۹
صفحهها: 1 2
۰۵-آبان-۱۳۸۶, ۲۱:۰۷:۲۱
Payman62 نوشته است:اگه خواستی سورس به دست آوردن یوزرها رو در اختیارت میذارم تا برنامتو کامل کنینیکی و پرسش
در ضمن هنوز دنبال جواب سوالت هستم به محض اینکه به نتیجه ای
رسیدم بهت خبر می دم چون برای خود من هم جالب و مهم هست این
موضوع
۰۶-آبان-۱۳۸۶, ۰۳:۲۶:۲۰
سلام.
سورسشو این جا آپ کردم. برنامت خیلی مفید بود. فقط همین دادن SID یوزرهای دیگه رو کم داشت. آپدیتش کن.
من خیلی سعی کردم راهی برای پیدا کردن یوزر پیدا کنم. هم تو رجیستری تو کلید لوکال ماشین خیلی گشتم. هم از دستورات داس سعی کردم کمک بگیرم. (دستور set و environ تو ویبی). هم با ای پی آی ها ور رفتم. هم خواستم از کلک رشتی استفاده کنم ( مثلا پروسه explorer تو کدوم یوزر ران شده). ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم.
بازم تلاش میکنم. به نتیجه برسم این جا اعلام میکنم.
از کمک و زحمات شما هم متشکرم.
Darg نوشته است:نیکی و پرسشنیکی نیست انجام وظیفست.
سورسشو این جا آپ کردم. برنامت خیلی مفید بود. فقط همین دادن SID یوزرهای دیگه رو کم داشت. آپدیتش کن.
Darg نوشته است:در ضمن هنوز دنبال جواب سوالت هستم به محض اینکه به نتیجه ایبرای منم خیلی جالبه. من عاشق این موضوعات هستم.
رسیدم بهت خبر می دم چون برای خود من هم جالب و مهم هست این
موضوع
من خیلی سعی کردم راهی برای پیدا کردن یوزر پیدا کنم. هم تو رجیستری تو کلید لوکال ماشین خیلی گشتم. هم از دستورات داس سعی کردم کمک بگیرم. (دستور set و environ تو ویبی). هم با ای پی آی ها ور رفتم. هم خواستم از کلک رشتی استفاده کنم ( مثلا پروسه explorer تو کدوم یوزر ران شده). ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم.
بازم تلاش میکنم. به نتیجه برسم این جا اعلام میکنم.
از کمک و زحمات شما هم متشکرم.
صفحهها: 1 2