با سلام من می خواهم کاربر برنامه ام از اطلاعاتی که در برنامه وارد کرده و آنها نوسط برنامه در DB ذخیره شده بتونه Back Up بگیره .
چه تابعی در این زمینه وجود دارد ؟
متشکرم .
با سلام
بك آپ گرفتن كار خاصي نيست
فقط بايد از ديتابيس يك كپي گرفته بشه كه اونم با دستور خود بيسيك قابل انجام هست :
كه فايل موجود در آدرس مبدا رو به به آدرس مقصد كپي مي كنه
در مورد بکاپ تیبل های اکسس هم چیزس سراغ دارین اخه من میخواهم فقط یک تیبل از مجموع 20 تیبل بانکم رو کپی کنم یک جای دیگه نه کل بانک رو
ممنون
يك راهي ميگم ساده تر از همه
كل ديتا بيس رو كپي كن بعد اون تيبل هايي رو كه نياز نداري رو حذف كن
---------
و ميشه يك ديتا بيس خالي تو ريسورس ذخيره كرد و با نوشتن اون تو مسير جديد يك تيبل توش ساخت و اطلاعات ديتابيس قبلي رو تو اون جديده ريخت
---------
شايد تو كتابخانه اكسس راه بهتري باشه براي كپي يك جدول كه من نمي دونم
اخه بانک خیلی بزرگیه اینجوری خیلی وقت گیر میشه
اگه بانک خیلی بزرگیه چرا از accessاستفاده کردین
کپی هم بکنین مدت زمان زیادی طول نمیکشه
اگه هم table خاصی رو بخواهین باید یه بانک خالی access در مکان مورد نظر درست کنید و اصلاعات اون Table رو درش کپی کنین
lord_viper نوشته است:اگه بانک خیلی بزرگیه چرا از accessاستفاده کردین
کپی هم بکنین مدت زمان زیادی طول نمیکشه
اگه هم table خاصی رو بخواهین باید یه بانک خالی access در مکان مورد نظر درست کنید و اصلاعات اون Table رو درش کپی کنین
سلام
والا اینکه بانک رو چرا با اکسس ساختم باید بگم که من نساختمش من فقط ازش استفاده میکنم
در مورد دوم هم باید بگم روشی که در مورد 3 معرفی کردین منطقی تر هست تا بیاماطلاعات رو کپی کنم و بعد هم پاکش کنم
در مورد سوم میشه یک نمونه بگذارین ممنون
بعد از بك آپ گيري نوبت ميرسه به رايت اطلاعات درون سي دي
چطوري ؟
اين كار رو بايد با API انجام داد يا Componnent خاصي وجو داره ؟
توی سایت vbaccelerator در مورد رایت سیدی هم برای ویبی6 و هم برای دات نت مثال با توضیحات داشت. حالا نمیدونم چطوری کار کرده بود.