ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیدا کردن یوزر جاری بدون استفاده از geusername
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام.
تاپیک مشکل سرویس ها با HKCU به یه موضوع جدید رسید که برای جلوگیری از پراکندگی موضوعات این تاپیک جدید رو زدم.

من میخوام یوزر جاری ویندوز یعنی یوزری که در حال حاضر باهاش کار میکنم رو بدون استفاده از ای پی آی getusername و استفاده از کلید HKEY_CURRENT_USER به دست بیارم. ضمنا به SID یوزر جاری هم دسترسی ندارم.
لطفا راهنمایی کنید.
درود .
Environ$("username")
این به کارت نمیاد ؟
سلام.
اتفاقا این رو یه ربع پیش قبل این که بیام تو نت چک کردم. ولی جواب نمیده. چون برنامه به صورت سرویس ران میشه و Environ$("username") پوچ برمیگردونه.
سلام

اینو تست کن ببین جواب میده . این یه تابع هست که همون کار رو از یک راه دیگه انجام میده !
کد:
Public Function UserName() As String
    On Error Resume Next
    Dim oSysInfo As New ActiveDs.WinNTSystemInfo
    UserName = oSysInfo.UserName
    Set oSysInfo = Nothing
End Functio

اینکار از طریق Active Directory انجام میشه و شما باید reference مربوطه رو که Active DS Type library نام داره ، برای برنامه ات فعال کنی !
سلام.
محمد اینم سیستم رو برگردوند.

عجب. یعنی هیچ راهی وجود نداره؟
ظاهرا راه حل اصلیش استفاده از کلاسهای WMI هست . ما به پروسس Explorer.exe دسترسی داریم پس اگر بتونیم نام یوزر این پروسس رو بدست بیاریم کار تمومه . این چیزی هست که اینجا توضیح داده شده و کد VB.Net براش ارائه شده .

http://www.codeproject.com/vb/net/Window...ct=1652992

من واقعا در این یکی مورد اطلاعات بیشتری ندارم Confused
من چون تو بحث ها نبودم دقیقآ نفهمیدم که چرا شما با گت یوزر نیم مشکل دارید
ولی خلاصه روش زیر هم بدک نیست
در ضمن روی اصل زیر می چرخه
نقل قول: یوزر جاری ویندوز یعنی یوزری که در حال حاضر باهاش کار میکنم
خسرو جان مشکل اینجاست که این تابع در زمانی که برنامه ما سرویس باشه درست عمل نمیکنه !
سلام ممد جان
می تونید بیشتر توضیح بدید
پیمان جان این سورس سرویست رو بزار ببینیم چه کار می شه کرد
سلام.
به به ببین کی اومده. از این ورا خسرو جان. به جواد داشتم میگفتم. شانس منه که مشکل پیدا کردم خسرو به سایت سر زد.

اون تابعی که گذاشتی تو خود ویبی جواب میده. ولی وقتی کامپایل میکنم برنامه بسته میشه و صفحه سند ارور و دنت سند میاد. البته چون تو نتم زیاد باهاش ور نرفتم.
در مورد سرویس هم باید بگم این یه مشکل کلیه خسرو جان. اصلا به برنامه من ربط نداره. وقتی سرویست رو ران میکنی یوزر سیستم رو برمیگردونه. الآن من اگه برنامه رو بذارم بیشتر باعث گیج شدن میشه.

ممد اون مساله که اکسپلورر تو کدوم یوزر ران شده به فکر خودم رسیده بود. ولی بعد گفتم شاید 2 تا یوزر ران باشن و در حالت سوییچ یوزر تو یکی از یوزرا باشیم. ولی میشه یه کاری کرد. قبل استفاده از این روش همه پروسه های اکسپلورر رو ببندیم.
صفحه‌ها: 1 2 3