۰۷-آبان-۱۳۸۶, ۱۳:۰۴:۳۴
۱۰-آبان-۱۳۸۶, ۱۲:۰۸:۴۶
سلام.
- می تونی از فایل زیر استفاده کنی.
- فقط یادت باشه که باید دسترسی ایجاد فایل روی وب سرور رو داشته باشی (بیشتر در کنترل پنل Plesk).
- روش کلی کار اینطوریه ولی در فایل Get.asp می تونی بنا به نیاز خودت کدها رو تغییر بدی، مثلا بریزی تو یه دیتابیس.
۱۰-آبان-۱۳۸۶, ۱۶:۴۲:۲۵
ممنون ميرم امتحان كنم.
۱۰-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۱۷:۱۳
آقاي mbza11 نشد اين ارورر رو ميده .
Error Type:
Microsoft VBScript runtime (0x800A0046)
Permission denied
/get.asp, line 4
Browser Type:
Opera/9.23 (Windows NT 5.1; U; en)
Page:
POST 41 bytes to /get.asp
راستي اطلاعات رو كجا ذخيره مي كنه، اينم بگم من روي لوكال هاست تستش كردم اشكال از اون كه نيست.
Error Type:
Microsoft VBScript runtime (0x800A0046)
Permission denied
/get.asp, line 4
Browser Type:
Page:
POST 41 bytes to /get.asp
راستي اطلاعات رو كجا ذخيره مي كنه، اينم بگم من روي لوكال هاست تستش كردم اشكال از اون كه نيست.
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۸:۵۱:۰۶
سلام.
ببخشید که دیر شد. همون طور که گفتم باید دسترسی ایجاد فایل داشته باشی که تو تنظیمات IIS باید درست کنی، این خطا هم به همین خاطره اما می تونی تو فایل Get.asp خط 4 و 5 که
هست رو به صورت زیر تغییر بدی
و یک فایل text با نام smbproductions تو همون پوشه فایل Get.asp درست کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.
ببخشید که دیر شد. همون طور که گفتم باید دسترسی ایجاد فایل داشته باشی که تو تنظیمات IIS باید درست کنی، این خطا هم به همین خاطره اما می تونی تو فایل Get.asp خط 4 و 5 که
کد:
Set objTextFile = objFSO.CreateTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
'Set objTextFile = objFSO.OpenTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
کد:
'Set objTextFile = objFSO.CreateTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
Set objTextFile = objFSO.OpenTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۹:۵۵:۳۲
mbza11 نوشته است:سلام.چطوري بايد درست كنم.
ببخشید که دیر شد. همون طور که گفتم باید دسترسی ایجاد فایل داشته باشی که تو تنظیمات IIS باید درست کنی
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۹:۵۸:۵۵
mbza11 نوشته است:این خطا هم به همین خاطره اما می تونی تو فایل Get.asp خط 4 و 5 کهاين كار رو انجام دادم اما باز هم Error داد
هست رو به صورت زیر تغییر بدیکد:Set objTextFile = objFSO.CreateTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
'Set objTextFile = objFSO.OpenTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
کد:'Set objTextFile = objFSO.CreateTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
Set objTextFile = objFSO.OpenTextFile(Server.MapPath("smbproductions.txt"))
Error Type:
Microsoft VBScript runtime (0x800A0036)
Bad file mode
/get.asp, line 11
Browser Type:
Page:
POST 47 bytes to /get.asp
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۲۱:۳۰:۲۸
همانطور که گفتم وقتی این تغییرات رو ایجاد کردی باید یه فایل متنی به اسم smbproductions.txt بسازی و اونو تو همون پوشه ای که فایل Get.asp قرار داره بزاری تا برنامه اونرو برای ذخیره مشخصات باز کنه.
برای تغییر تنظیمات IIS باید مسیر زیر رو بری:
Control Panel/Administrative Tools/Internet Information Services
بعد روی اسم کامپیوترت کلیک می کنی در قسمت Web Sites اگه اسم خاصی به وبسایتت ندادی روی Default Web Site کلیک راست و گزینه Properties رو انتخاب کن، بعد در قسمت Home Directory می تونی تنظیمات مربوط به دسترسی های Local رو انجام بدی مثل: Read, Write, Directory Browsing و...
این چیزی بود که فعلا تو یادم بود.
اگه باز به مشکل برخوردی ممکنه که برنامه IIS به خوبی نصب نشده باشه می تونی یه فایل با نام test.asp تو پوشه wwwroot درست کنی و توش فقط بنویسی بعد صفحه رو به صورت http://localhost/test.asp اجرا کن، اگه متن Hello رو دیدی یعنی IIS نسبتا (نه کاملا، چون فقط ترجمه صفحات رو امتحان کردیم) خوب کار می کنه.
برای تغییر تنظیمات IIS باید مسیر زیر رو بری:
Control Panel/Administrative Tools/Internet Information Services
بعد روی اسم کامپیوترت کلیک می کنی در قسمت Web Sites اگه اسم خاصی به وبسایتت ندادی روی Default Web Site کلیک راست و گزینه Properties رو انتخاب کن، بعد در قسمت Home Directory می تونی تنظیمات مربوط به دسترسی های Local رو انجام بدی مثل: Read, Write, Directory Browsing و...
این چیزی بود که فعلا تو یادم بود.
اگه باز به مشکل برخوردی ممکنه که برنامه IIS به خوبی نصب نشده باشه می تونی یه فایل با نام test.asp تو پوشه wwwroot درست کنی و توش فقط بنویسی
کد:
<%=Hello%>
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۲۱:۳۸:۵۳
تنظيمات رو انجام دادم فايل هاي ديگه اجرا مي شن اما اين فايل نه.
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۲۲:۰۱:۲۹
فایل متنی رو هم ساختی باز اجرا نشد چون من خودم امتحان کردم مشکلی نداشت.
۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۲۲:۱۳:۱۱
آره همه كار ها رو انجام دادم اما باز هم نشد.