۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۳:۴۳
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۲۸:۳۹
(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۰:۴۹)arashkhan نوشته است: [ -> ]کاش یکی هم جواب مارو می دادسلام
دوست عزیز سوال شما مفهوم نیست!
ما همه این ارتباط رو برای این برقرار می کنیم که بتونیم اطلاعات رو در شیت های اکسل بریزیم و در مواقع لزوم اطلاعات رو بگیریم از شیت این همون چیزیه که شما سوال کردید!
اما اگر منظورتون این هست که بتونید خود برنامه اکسل رو به صورت یک شیت داخل فرمتون بیارید خوب می تونید از OLE استفاده کنید. یا اینکه
از بخش Components وارد تب Insertable Object بشید و گزینه Microsoft Office Excel xx WorkSheet رو به پروژتون اضافه کنید و اون رو روی فرمتون وارد کنید.
نقل قول: وقتی سلولها رنگی میشن خاصیت border در اکسل هم تغییر میکنه و رنگی میشه .هر کاری کردم نشد رنگ حاشیه را عوض کنم
کد:
Worksheet.Cells(1, 1).Interior.Color = vbRed
Worksheet.Cells(1, 1).Borders(xlEdgeBottom).Color = vbGreen
Worksheet.Cells(1, 1).Borders(xlEdgeLeft).Color = vbGreen
Worksheet.Cells(1, 1).Borders(xlEdgeTop).Color = vbGreen
Worksheet.Cells(1, 1).Borders(xlEdgeRight).Color = vbGreen
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۶:۲۲
جناب Darg ازلطفتون تشکر میکنم ولی با این کدها جواب نداد.لطفا نگاهی به پروژه زیر بندازید در سلول (9و7) تغییررنگ فقط در لبه چپ صورت میگیرد.باز هم تشکر میکنم از پاسخ سریع و سودمندتون
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۱۷:۱۴
(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۶:۲۲)MT888 نوشته است: [ -> ]جناب Darg ازلطفتون تشکر میکنم ولی با این کدها جواب نداد.لطفا نگاهی به پروژه زیر بندازید در سلول (9و7) تغییررنگ فقط در لبه چپ صورت میگیرد.باز هم تشکر میکنم از پاسخ سریع و سودمندتونپروژه شما روی سیستم من بدون مشکل کار کرد
حتی رنگ ها رو تغییر دادم
تصاویر ضمیمه شماره یک حاصل اجرای کد های شماست شماره دو هم حاصل تغییر رنگی که من دادم!!!
یعنی مشکل کجاست؟!
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۲۶:۱۹
مرسی تصاویر رودیدم متوجه شدم اکسل شما 2007 هست ولی مال من 2003 (البته اگه درست گفته باشم) نظرتون چیه؟ ممکنه به ورژن اکسل مربوط باشه؟کدنویسی در این حالت متفاوته؟
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۳۵:۱۲
(۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۲۶:۱۹)MT888 نوشته است: [ -> ]ممکنه به ورژن اکسل مربوط باشه؟بعید می دونم این یکی به ورژن مربوط باشه
شما یه تصویر بزارید ببینم روی 2003 نتیجه به چه شکلیه!
من روی یه سیستم دیگه 2003 رو دارم . اجازه بدید روی اون هم تست می کنم بهتون می گم.
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۴۲:۲۴
این عکس رو ببینید
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۰۱:۱۴
بله دیدم
مربوط میشه به ورژن؛
به نظرم باگ باشه
سعی کردم با یه کلکی چیزی دورش بزنم ولی نشد!
حالا بیشتر روش کار می کنم اگر به نتیجه رسیدم همینجا اطلاع می دم...
مربوط میشه به ورژن؛
به نظرم باگ باشه
سعی کردم با یه کلکی چیزی دورش بزنم ولی نشد!
حالا بیشتر روش کار می کنم اگر به نتیجه رسیدم همینجا اطلاع می دم...
۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۳۹:۲۴
مرسی امیدوارم بشه کاری کرد خیلی مهمه.منتظر جوابتون هستم
۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۰:۰۳
دوستان عزیز
یک سوال داشتم
اگه خواسته باشیم caption ستونها را تغییر دهیم چه راهی وجود دارد؟
منظورم اینه که مثلا بجای A نوشته بشه "نام" .
من کدشو نتونستم بنویسم. لطفا کمک کنید.
یک سوال داشتم
۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۲۶:۲۸
(۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۰:۰۳)relax_cp نوشته است: [ -> ]دوستان عزیزبعید میدونم بشه این کارو انجام داد .من تو خود اکسل هم نتونستم .اگه بشه که عالیه
یک سوال داشتم