ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من پسورد یاهوم از alt+255 و # و space و اینجور چیزا استفاده کردم، تا چند وقت پیش همه چیز درست بود ولی الان چند وقته که از سایت یاهو نمیتونم لاگین شم و حتما باید از مسنجر لاگین کنم.برای تغغیر پسورد هم که وارد سایت یاهو میشه و دویاره رمز عبور رو می خواد که پسورد رو قبول نمیکنه! نمیدونم چه کنمAngry یکی کمک کنه.اگه برنامه ای برای تغییر پسور سراغ دارید معرفی کنید
منم همین مشکل داشتم . با فایر فاکس حل شد
منم همین مشکلو داشتم. خیلی سعی کردم تا بالاخره یه راه حل پیدا کردم.

اون ایمیل دومی که هنگام ایجاد ایمیلت دادی رو باید یادت باشه. هنگام ورود به ایمیل یاهو باید گزنه فراموش کردن پسورد رو بزنی و سه تا گرینه برات میاره. گزینه سوم رو بزن. دقیقاً یادم نیست چیه, ولی هم برام خودم و هم دوستم با همین گزینه کارم راه افتاد.

اگه ایمیل دیگه معرفی نکردی باید از توی مسنجرت ایمیلت رو باز کنی و در قسمت تنظیمات ایمیل جدید رو معرفی کنی.
بعد که همون گزینه سومیه رو زدی میگه به کدوم ایمیلت بفرستم؟
و همون ایمیل که مشخص کردی رو نشون میده. پس از تأیید یه لینک به اون ای میل می فرسته و از اونجا می توی با کلیک کردن روی لینک و باز شدن یک صفحه دیگه ایمیل جدیدت رو بهش بدی. ولی این دفعه از ترکیب Alt استفاده نکن. امنیت خوبی داره ولی خیلی جاها ساپورت نمیشه.

مشکلی داشتی سؤال کن.