ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Net Killer تروجان جدید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
یوزر من computer administratore هستش .

ممنون از راهنمایی آقای mohsen_f
سلام.
من باید پای سیستم شما باشم تا بفهمم اون ارور از کجاست. ولی هر چی هست اشکال برنامست و باید رفع بشه.

برای هک کردن هم باید 2 طرف تو اینترنت باشن. نمیشه که طرف آف باشه و هکش کنی. مگر این که تو شبکه محلی از برنامه استفاده کنی که نیازی به کانکت بودن تو اینترنت نیست.

در مورد کی لاگر که پرسیدی. نه. ساخت کی لاگر خیلی با برنامه های کلاینت سروری فرق داره. تو این برنامه کی لاگر هم داره.

اون مشکلاتم که فرمودی بله تو نسخه بعدی رفع میکنم.
خیلی ممنون آقا پیمان دستتون درد نکنه.
سلام خسته نباشین آقا پیمان.
آقا پیمان شما نمیتونستین ازروشی که تو برنامه 007 spy استفاده می شه برای ارسال ایمیل تو برنامتون استفاده کنین؟
چون برنامه 007 spy وقتی اطلاعات طرفو به ایمیل ارسال میکنه لازم به وارد کردن Host(مثل سایت emailha تو برنامه شما) نداره. ومهمتر اونکه اطلاعات رو سریع وبدون مشکل با فایروال به ایمیل میفرسته. ایشالا تو ورژن بعدی این کارو بکنین. ممنون.
سلام به برو بچ ایران ویج
آقا پیمان دستتون درد نکنه که جواب سوالامو دادید . چند تا سوال دیگه داشتم .

امیدوارم که همه این مشکلات در نسخه بدی حل بشه
راستی انشا... نسخه جدید کی حاضر میشه
یه سوال دیگه هم دارم اینکه در حال حاظر هیچ تروجانی نیمیتونه که اگر هر 2 طرف آف باشن یا اینکه هکر آن باشه و هک شده آف بتونه به کامپیوتر نوفوذ کنه و تمامی کار هارو انجام بده.

سوال آخرم اینکه . شما هم میتونید مثل آقای محسن میرزایی که آموزش کاملا فارسی کالاگر نویسی حرفه ای رو به زبان ساده درست کرده. شما هم یک آموزش کامل در مورد ساخت تروجان هک کلاینت درست کنید .
ممنون میشم که جوابمو بدید.
راستی دوستان کی میدونه که شبکه محلی یعنی چی ؟؟
منظور از شبکه محلی چیست میشه توضیح بدید
ebeesat نوشته است:سلام خسته نباشین آقا پیمان.
آقا پیمان شما نمیتونستین ازروشی که تو برنامه 007 spy استفاده می شه برای ارسال ایمیل تو برنامتون استفاده کنین؟
چون برنامه 007 spy وقتی اطلاعات طرفو به ایمیل ارسال میکنه لازم به وارد کردن Host(مثل سایت emailha تو برنامه شما) نداره. ومهمتر اونکه اطلاعات رو سریع وبدون مشکل با فایروال به ایمیل میفرسته. ایشالا تو ورژن بعدی این کارو بکنین. ممنون.
سلام.
گفتم که روش SMTP تو ایران این طور که دوستان میگن جواب نمیده. پس مجبوریم از یه سایت مثل emailha کمک بگیریم.

sayberiya نوشته است:سلام به برو بچ ایران ویج
آقا پیمان دستتون درد نکنه که جواب سوالامو دادید . چند تا سوال دیگه داشتم .

امیدوارم که همه این مشکلات در نسخه بدی حل بشه
راستی انشا... نسخه جدید کی حاضر میشه
یه سوال دیگه هم دارم اینکه در حال حاظر هیچ تروجانی نیمیتونه که اگر هر 2 طرف آف باشن یا اینکه هکر آن باشه و هک شده آف بتونه به کامپیوتر نوفوذ کنه و تمامی کار هارو انجام بده.

سوال آخرم اینکه . شما هم میتونید مثل آقای محسن میرزایی که آموزش کاملا فارسی کالاگر نویسی حرفه ای رو به زبان ساده درست کرده. شما هم یک آموزش کامل در مورد ساخت تروجان هک کلاینت درست کنید .
ممنون میشم که جوابمو بدید.
راستش تاریخ دقیق ندارم که کی حاضر میشه. حاضر شد خبرشو میدم.
سوال دوم: نه نمیشه. آخه خودت فکر کن. وقتی طرف به اینترنت متصل نیست شما چطور میخوای به سیستمش متصل شی؟
نوشتن مقاله کار دشوار و وقت گیریه. این کارها از جواد بر میاد. خدای آموزشه.
sayberiya نوشته است:راستی دوستان کی میدونه که شبکه محلی یعنی چی ؟؟
منظور از شبکه محلی چیست میشه توضیح بدید
مثل شرکت ها که سیستم ها بدون اینترنت به هم متصل هستند. از طریق کارت شبکه و کابل.
سلام آقا پیمان -خسته نباشین.
اگه بخواهیم یه نفرو هک کنیم باید هر دفعه که به اینترنت وصل میشه آیپی جدیدی از او داشته باشیم؟
ebeesat نوشته است:سلام آقا پیمان -خسته نباشین.
اگه بخواهیم یه نفرو هک کنیم باید هر دفعه که به اینترنت وصل میشه آیپی جدیدی از او داشته باشیم؟
بله شما باید ip جدید رو داشته باشید
سلام.
همون طور که محسن جان گفتن باید آیپی جدید رو داشته باشی. هر دفعه که قربانی به اینترنت وصل شه آیپی جدیدش به شما میل میشه. پس باید آخرین آیپیش که میل شده رو استفاده کنی و اگه آنلاین باشه هکش کنی.
سلام خسته نباشین
تو ادیتور برنامه پورت 362و363و364 رو برای قربانی تنظیم کردم وسرور رو براش فرستادم و اونم اجرا میکنه.آقا پیمان چرا وقتی اطلاعات طرف به من میل میشه (آیپی و پورت362و...)وتوبرنامه پورت و آیپی رو وارد کردم با پورت 80یا 21 وصل میشه(که این پورتها کاری نمیکنن) ولی با 362 وصل نمیشه.
ضمنآ برای این نسخه جدید(بدون مشکل) حدودآ چقدر دیگه منتظر بمونیم؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4