ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Net Killer تروجان جدید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.
گفتم که شما به پورت ها دست نزن. باز میری وصل میشه به پورت 80. اون پورت اصلا ربطی به برنامه من نداره. هر پورتی برای یه کاریه. حتی پورت های 362و363و364 که ست کردی هر کدوم باید تو جای خودشون استفاده بشن و نمیشه جای پورت چت رو با پورت ترنسفر عوض کنی.

شما به یکی از این 3 دلیل نمیتونی کانکت شی:
یا آنلاین نیست. یا فایروال داره که اگه بدونی فایروالش چیه میتونه تو ادیتور تو قسمت terminate processes اسم پروسشو وارد کنی تا سرور فایروالشو ببنده. یا این که آیپیش invalid هست.

ورژن بعدیش هم دقیق نمیدونم. راستش فعلا خیلی سرم شلوغه. 1 پروژه دارم باید سریع تمومش کنم. فکر میکنم 2 ماه طول بکشه. به هر حال شرمنده که فعلا نمیتونم کاری کنم.
سلام دوستان .
یه خواهش دارم .تو رو خدا یکی از شما ها بیاید و مرام بزارید و یه مقاله آموزشی در مورد ساخت تروجان کلاینت بنویسید . یا هرکی که میتونه این مقال رو درست کنه معرفی منید
سلام خسته نباشین آقا پیمان
من باید از کجا بدونم پروسه فایر وال چی هست تا اونو تو قسمت Terminate Processess برنامه ادیتور بنویسم؟
سلام.
اگه بتونی با مهندسی اجتماعی ( همون زبون بازیه خودمون ) از دهن طرف بکشی بیرون که چه آنتی ویروسی استفاده میکنه و فایروالش چیه بعد میتونی اسم پروسه هاش رو پیدا کنی. مثلا پروسه های مکافی یا نورتون رو همه میشناسن. اکثرا هم از همینا استفاده میکنن.
سلام خسته نباشین
من میدونم که طرفم آنتی ویروس نداره.
خوب حالا پروسه فایروال ویندوز xp سرویس پک دو چی هست؟
و اگه بدونم قربانی داره از نورتون استفاده میکنه نام پروسشو از کجا باید پیدا کنم؟
یه سوال دیگه تو برنامه نت کیلر آخرین قسمت(server)
رو اگه میشه یه توضیح کاملی بدین برای چی هست؟---
البته من فکر میکنم دلیل اینکه نمیتونم به کسی متصل بشم این هست که آیپی طرف Invalid هستش.
حالا اگه آیپی invalid به ایمیلم ارسال شده باید برای بدست آوردن آیپی Valid چیکار کنم؟
خیلی ممنون.
NAV.EXE = Norton Anti Virus !!
اون قدیما (ورژن 2005 ) این بود
سلام.
قسمت سرور برای آپلود فایل های مورد نیاز یا عوض کردن تنظیمات سرور یا کلا بستن و پاک کردن سرور هست.
اگرم آیپیش اینولید باشه نمیتونی بهش وصل شی. شاید اگه پروکسی ست کنه بتونی از طریق پروکسی بهش وصل شی.
اسم پروسه هارو هم خودت پیدا کن. این که دیگه کاری نداره.
همچنان منتظر ورژن جدید تروجان بینظیرت هستم و هستیم ..........

من که خیلی تو کفشم !!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید لینکی که واسه دانلود گذاشتین مشکل داره میشه درستش کنید.ممنون
من یه کاری کردم به این شکل قسمت ارسال رو به صورت Infection به برنامه IE تزریق کردم یعنی یه
کد:
db dll.dll
push db
call loadlibrary
mov eax,oep
jmp eax
و oep هدر رو تنظیم کردم اول کدم هر وقت برنامه IE باز بشه dll من رو هم لود میکنه و بقیه کارها حله چون خود IE این کارها رو میکنه نه پروسه دیگه
این روش پیاده سازیش یه کم سخته به علت پیدا کردن Cave مناسب تبدیل ادرسها و محاسبه بین fileOffset و RVA
دوستا از كار افتاده برنامه يعني ايميل را ميفرسته ولي دريغ از يه ip

يعني ip نميفرسته يه ايميل ميفرسته و بس كار نميكنه يكي تست كنه
صفحه‌ها: 1 2 3 4