ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشكر از دوستان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
همين جا از همه دوستان بخصوص از اميرجان و مهدي ويروس و كامران و محمد وي بي و تكسيك و يمين و ... (شرمنده اگه اسم كسي رو نياوردم چون اينقدر زياده كه ... خلاصه شرمنده همه) تشكر ميكنم بابت اين 10 تا 12 روزي كه كمتر به سايت سر زدم و جور منو اين دوستان كه هر وقت وارد سايت ميشدم حداقل اسم يكيشون رو ميديدم كشيدن.(جدا دلگرم ميشدم وقتي اسم دوستان رو ميديدم)
ممنون از همه دوستان
اشكان
آقا شرمنده نكن وظيفس! :wink:
با سلام
اينجا من يه سؤال هم بکنم از کامرانAmaze درباره اين وب سرور منم چند وقته که روش کار کردم
ولی نميشه تمام فايل ها رو باهاش share کرد يعنی هر فرمتی رو ساپرت نميکنه شما موفق شدی يا نه ؟
منم به نوبه خودم از همه تشکر ميکنم
چاكر آقا اشكان هم هستيم ........ :wink:
مخلصتم ! البته من كمتر ميرسيدم به سايت سر بزنم ، ولي بقيه دوستان ، مخصوصا كامران جون ، من هر وقت on ميشدم ، تو سايت بودن. در هر حال خيلي دوستت داريم به خدا. :wink:
afshin نوشته است:چاكر آقا اشكان هم هستيم ........ :wink:
افشين جان شرمنده شما هم هروقت سرميزدم به نوعي تو سايت حضور داشتي ، ببخشيد اينقدر دوستان زيادن كه اسم همه رو نتونستم بيارم.
اشكان جون من منظورم از اينكه گفتم چاكرتيم اين نبود كه اسم من رو هم بياري ... يا اينكه من كاري كردم ... ما واقعا چاكريم !
:wink: در ضمن من هم از اين دوستاني كه نام بردي تشكر ميكنم ...
قربونت برم آقا اشكان اين حرفها چيه من و بقيه دوستان پيشرفت خودمونو مديون شما و
ايرانويج ميدونيم Biggrin
Mohamad_VB نوشته است:قربونت برم آقا اشكان اين حرفها چيه من و بقيه دوستان پيشرفت خودمونو مديون شما و
ايرانويج ميدونيم Biggrin
دقيقا . :wink: