۱۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۰۸:۳۷
صفحهها: 1 2
۱۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱:۱۰
با سلام مجدد..
خودم دستور حذف فایل رو پیدا کردم..
البته میدونم همه اینو بلد هستن ، ولی واسه کاربرایی مثل خودم ارسال میکنم ..
جناب ناظم عزیز مشکل جایی نیست، بنده چون تازه برنامه نویسی رو شروع کردم، هنوز دستورات کامل VB6 رو بلد نیستم
این هست که دارم کم کم از شما اساتید محترم این هارو یاد میگیرم
البته دستوراتی که جلو پام سبز میشه رو میگردم پیدا کنم ، اگه پیدا نکنم، پست ارسال میکنم
با تشکر از شما اساتید
موفق باشید
خودم دستور حذف فایل رو پیدا کردم..
البته میدونم همه اینو بلد هستن ، ولی واسه کاربرایی مثل خودم ارسال میکنم ..
نقل قول: Kill "C:\Program Files\Apple.exe"
جناب ناظم عزیز مشکل جایی نیست، بنده چون تازه برنامه نویسی رو شروع کردم، هنوز دستورات کامل VB6 رو بلد نیستم
این هست که دارم کم کم از شما اساتید محترم این هارو یاد میگیرم
البته دستوراتی که جلو پام سبز میشه رو میگردم پیدا کنم ، اگه پیدا نکنم، پست ارسال میکنم
با تشکر از شما اساتید
موفق باشید
۱۰-خرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۴۷:۴۲
۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۳۷
با fso هم میشه.
درباره شیء (File Sysytem Object ) که به FSO هم معروف است . این شیء قابلیت کار با Drive , Folder , File , TestStream را دارد یعنی شما می توانید پوشه و یا فایلی را از مسیری به مسیر دیگر کپی , حذف و یا منتقل کنید و هم چنین می توانید پو شه ای را در مسیر مورد نظر ایجاد کنید .
برای افزودن این شیء به برنامه تان از منوی Project آیتم Refrencese را انتخاب کنید و از آن آیتم Microsoft Script Runtime را تیک می زنید . اکنون نوبت به تعریف یک متغیر از نوع ّFso می باشد
با این دستور فایل مورد نظر حذف میشه.
درباره شیء (File Sysytem Object ) که به FSO هم معروف است . این شیء قابلیت کار با Drive , Folder , File , TestStream را دارد یعنی شما می توانید پوشه و یا فایلی را از مسیری به مسیر دیگر کپی , حذف و یا منتقل کنید و هم چنین می توانید پو شه ای را در مسیر مورد نظر ایجاد کنید .
برای افزودن این شیء به برنامه تان از منوی Project آیتم Refrencese را انتخاب کنید و از آن آیتم Microsoft Script Runtime را تیک می زنید . اکنون نوبت به تعریف یک متغیر از نوع ّFso می باشد
کد php:
Dim Fso As New FileSystemObject
fso.DeleteFile "c:\text.txt"
با این دستور فایل مورد نظر حذف میشه.
صفحهها: 1 2