ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمكم كنيد setup بسازم!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگي
من يه برنامه با VB نوشتم ميخوام setup براش درست كنم
تو برنامم بانك دارم با access , از ocx استفاده كردم و يه فايل dll هم دارم كه تو برنامه ازش استفاده كردم
يه بار با Setup Factory درست كردم كار نكرد هر كي ميتونه كمكم كنه خيلي كارم گيره!
اگه كسي pdf آموزش setup سازي داره بفرسته به ايميلم(snifersbi@yahoo.com) ممنونم از همتون
سلام
با InstallShield ستاپ بسازی هم راحت تره هم ....
روش کار باهاش هم خیلی راحته . آدرس پروژه رو کافیه بهش بدی بعد خودش تمام فایل های دی ال ال و او سی ایکس مورد نیاز رو جمع می کنه (بعد از نصب هم رجیستر می کنه) و ....

موفق باشی
خود ويژوال بيسيك يه ابزار داره بنام Package and Deployment wizard كه كار باهاش فوق العاده ساده اس.
كافيه اسم پروژه تو بهش معرفي كني خودش بقيه كارهارو اعم از اينكه كدوم فايل هاي DLL نيازند و چه فونت هايي نيازند و كدوم بانك اطلاعاتي نيازه رو برات انجام مي ده. به امتحانش مي ارزه.
از نرم افزار wise installation می توانید برای این کار استفاده کنید.
آدرس فایل پروژه را به آن می دهید خود نرم افزار فایلهای مورد نیاز پروژه و فایلهای الحاق شده به پروژه شما مثل فایلهای ocx و غیره را شناسایی کرده و خود نرم افزار برنامه شما را compile کرده و exe برای آن می سازد. در ضمن این نرم افزار بسیار ساده می باشد و قابلیت های زیادی از جمله نصب فونت، ساخت کلید در رجیستری و ... را به شما می دهد.
امیدوارم که به درد شما بخورد.
از همه آسونتر و بهتر همون Setup Factory هستش.چون setup هاش خيلي جذابه و هر كي ببينه كيف ميكنه.setup بقيه ي برنامه ها خيلي بي روح و ساده است بهتره بي خيال اونا شين. فقط يادت باشه مراحل اولش رو با ويزارد انجام بدي و خودت دستي فايل ها رو وارد نكني.الان بهت مي گم چي كار كن.
توي ويزارد يه پنجره با نام Project Wizard - Dependencies هست.توي اين پنجره چك باكس Scan Visual Basic project file for dependencies:
رو تيك بزن و بعدش Browse را بزن.توي اين پنجره برو و سورس پروژه اي كه ساختي رو Open كن.بعد خود برنامه مي گرده و تمام فايل هاي Dll و OCX كه برنامت براي اجرا به اون ها نياز داره پيدا مي كنه و توي Setup مورد نظرت Add ميكنه.بعدش خودت برو و فايل Exe و بانك برنامت و ... رو Add كن. به همين راحتي.بقيه اش هم كه خودت بلدي.