۲۷-آبان-۱۳۸۶, ۱۹:۵۳:۳۲
صفحهها: 1 2
۲۷-آبان-۱۳۸۶, ۱۹:۵۵:۳۰
Hide IP Platinum 2.91 گویا برای adsl کار نمیکنه. ولی استفاده از نرم افزارهای فیلتر شکن تا جایی که دیدم این کار رو انجام میدن.
۲۷-آبان-۱۳۸۶, ۲۲:۰۵:۱۵
این نرم افزار از پروکسی سرور هایی استفاده میکنه که خودشون ممکنه فیلتر شده باشند درنتیجه کاریش نمیشه کرد !
۲۸-آبان-۱۳۸۶, ۱۰:۵۱:۵۷
koroshbozorg نوشته است:Hide IP Platinum 2.91 گویا برای adsl کار نمیکنه. ولی استفاده از نرم افزارهای فیلتر شکن تا جایی که دیدم این کار رو انجام میدن.من از دايل آپ استفاده ميكنم . اين برنامه جواب نمي ده
نرم افزار هاي فيلترشكن هم كه آي پي رو عوض نمي كنن اونا به يه آي پي وصل مي شن و فيلتر رو دور مي زنن.
۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۱۲:۰۵:۵۲
(۲۸-آبان-۱۳۸۶, ۱۰:۵۱:۵۷)mohsen_f نوشته است: [ -> ]koroshbozorg نوشته است:Hide IP Platinum 2.91 گویا برای adsl کار نمیکنه. ولی استفاده از نرم افزارهای فیلتر شکن تا جایی که دیدم این کار رو انجام میدن.من از دايل آپ استفاده ميكنم . اين برنامه جواب نمي ده
نرم افزار هاي فيلترشكن هم كه آي پي رو عوض نمي كنن اونا به يه آي پي وصل مي شن و فيلتر رو دور مي زنن.
نرم افزارهای فیلتر شکن اگر بهره برده شود آی پی دیگری ثبت می شود. برای نمونه در همین فاروم و آی پی هایی که در پیام های ثبت می شود چنین است.
۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۲۲:۲۱:۳۸
لطفا لینکی که میگید رو بزارید
۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۲۳:۴۹:۴۴
(۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۲۲:۲۱:۳۸)mohsen_f نوشته است: [ -> ]لطفا لینکی که میگید رو بزارید
اگر ممکن هست یک سایت رو مشخص کنید تا بتونم به صورت رایگان و ساده نرم افزار فیلتر شکن رو آپلود کنم و پیوند دریافت را در اینجا بگذارم.
۲۲-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۴۸:۴۳
easy hide ip هم هست که من ازش استفاده میکنم البته نه برای عبور از فیلتر ، برای Anonymous بودن
با دایال آپ هم کار میکنه ، تو این سایت دنبالش بگردید
www.p30download.com
www.p30download.com
۲۲-شهریور-۱۳۸۷, ۱۴:۰۱:۲۱
(۲۲-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۴۸:۴۳)arian_vc نوشته است: [ -> ]easy hide ip هم هست که من ازش استفاده میکنم البته نه برای عبور از فیلتر ، برای Anonymous بودن
www.p30download.com
درود و سپاس
البته آی پی دایال آپ را می توان پنهان کرد ولی دشواری بر سر پنهان کردن آی پی adsl هست که تجربه به من نشان داده تنها با همین فیلتر شکن می توان آن را پنها کرد یا اینکه یک آی پی دروغین را ثبت کرد.
۲۲-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۱۳:۱۵
اینم هم برنامه ای که شما گفتید با جحم 2.5 دانلود کنید
پسورد:www.p30download.com
دارم دانلود می کنم...
کار نمی کنه
پسورد:www.p30download.com
دارم دانلود می کنم...
کار نمی کنه
۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۲:۴۵:۴۰
برای من کار کرد البته الان حذفش کردم
تازه یه ذره که توشو دستکاری کردم فهمیدم از یه پروژه متن باز به اسم Privoxy استفاده میکنه
واقعا جای تاسف داره!! حداقل از سورسش استفاده میکرد کاشکی انقدر تابلو نبود!!!
آهان الان یادم افتاد!!! باید مرورگرو تنظیم کنید!!!
برای کار کردنش برین تو راهنماش که گفته چه جوری مرورگرو تنظیم کنید
مثل اینکه باید یه پروک.سی برای مرورگرتون تعریف کنید ، بعد قابل استفاده هست!
تازه یه ذره که توشو دستکاری کردم فهمیدم از یه پروژه متن باز به اسم Privoxy استفاده میکنه
واقعا جای تاسف داره!! حداقل از سورسش استفاده میکرد کاشکی انقدر تابلو نبود!!!
آهان الان یادم افتاد!!! باید مرورگرو تنظیم کنید!!!
برای کار کردنش برین تو راهنماش که گفته چه جوری مرورگرو تنظیم کنید
مثل اینکه باید یه پروک.سی برای مرورگرتون تعریف کنید ، بعد قابل استفاده هست!
صفحهها: 1 2