ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت برنامه ی از کار انداختن آنتی ویروس nod32
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
والا من امتحان کردم دیدم جواب داد یعنی وقتی فایل ویروس رو کپی کردم دیدم کار به کارش نداره دوباره وقتی ران کردمش دیدم خفتش کرد
سلام

این سورس فقط روی نسخه 2.7 ناد32 کار میکنه .......... برای ورژن های جدیدتر کسی راه حلی نمیدونه؟
به زودی یک روش جدید میزارم کمی صبر کنید.این ردیف میشه.
کاری نداره
من رو 4 تست کردم اینروشی که میگمو
do
taskkill /f /im " NOD PROCES NAME LIKE EGUI.EXE"
loop

اینو تو تایمر 5 ثانیه ران کنید حله
سلام.
اسکورپیون دیدی که نود اجازه بستن پروسه رو نمیده. شما میگی تو یه حلقه کیلش کنیم بسته میشه؟ به همین راحتی؟
نمیشه خرابش کرد؟
مثلا یه قسمت از حافظه شو Allocate کرد بعد تغییرش داد تا برنامه Crash بشه؟
بابا من تست کردم بسته شد
به راحتی ویروس اجرا میشه و کپی و .. میشه
اانگار نصب نیست هیجی
البته تا زمانی که ریستارت نکنیذ!
کل سرویس رو من با همین روش بستم
سلام اگر امکان داره کسی بیاد و یک کار خیر بکنه و سورس vb و exe این برنامه که انتی ویروس nod32 رو غیر فعال می کنه رو اپلود کنه تا افرادی مثل من که بلد نیستن هم بتونند استفاده کنند
راستی یک سوال نود32 بیچاره که کاری به ویروس ها نوشته شده توسط vb نمی ده چرا حالا انقدر گیر دادید که این بیچاره رو به عذاب جهنم محکوم کنید
(۰۷-آذر-۱۳۸۸, ۰۹:۰۴:۴۶)arminraiseh نوشته است: [ -> ]سلام اگر امکان داره کسی بیاد و یک کار خیر بکنه و سورس vb و exe این برنامه که انتی ویروس nod32 رو غیر فعال می کنه رو اپلود کنه تا افرادی مثل من که بلد نیستن هم بتونند استفاده کنند
راستی یک سوال نود32 بیچاره که کاری به ویروس ها نوشته شده توسط vb نمی ده چرا حالا انقدر گیر دادید که این بیچاره رو به عذاب جهنم محکوم کنید
نود کاری به ویبی و غیره نداره هر چی مشکل دار باشه میگیره !
سورس و تو فروم و سایت بگردین پیدا میکنید زیاده
من تو رینگ 0 راحت بستمش آنتی هم نشناخت
(۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۲۱:۲۳)veyskarami نوشته است: [ -> ]من تو رینگ 0 راحت بستمش آنتی هم نشناخت

veyskarami @
سلام ،
میشه محبت کنید بگید از چه روشی توی ring0 استفاده کردین برای بستن پروسه ؟
مسلماً سورس کد رو (بعید میدونم) نمیذارید ، اما روش کار رو توضیح مختصر بدین و از توابعی که استفاده کردین .
متشکر .
صفحه‌ها: 1 2 3