ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به دوستان
تازه شوروع کردم به نوشتن سی یه برنامه ساده نوشتم ولی وقتی خواستم با gcc compile کنم error داد هرچی ور رفتم نتونستم حلش کنم اگه میشه اشکالمو بهم بگین بدن شنیدم library در ویندوز با linux فرق داره نمی دونم شاید مشکل از اونه os من linux هست با تشکر از دوستان گرامی
کد:
#include <stdio.h>

int main()
{
  printf("Hello, Dani!\n");
  return 0;
}
اینم errori که میده
کد:
dani@ubuntu:~/Desktop/Project c$ gcc start.c
start.c:1:19: error: stdio.h: No such file or directory
start.c: In function ‘main’:
start.c:5: warning: incompatible implicit declaration of built-in function ‘printf’
سلام

متاسفانه کامپایلر gcc توی Unbuntu نیاز داره که یک پکیج خاص ( که هدر ها توش تعریف شده ) رو هم نصب کنی . شما اینکار رو انجام ندادی و در نتیجه برنامه ات کامپایل نمیشه . کافیه Terminal رو باز کنی و کد زیر رو بنویسی :

کد:
sudo apt-get install build-essential

پکیج که نصب بشه مشکل حله ! Wink
مرسی از اسنکه زود جواب دادین مشکلم حل شد ولی اگه بخوام به صورت فایلهای اجرایی .deb ازشون استفاده کنم راهی هست ؟‌چون فایل خروجی به صورت start.out هست
متاسفانه در این مورد اطلاعی ندارم
می شه به exe تبدیل کرد !!!‌؟
شما لینکش نکردی
اطلاعات بیشتر : از Mamad2003
/\ /\ /\ /\ /\ /\ /\
می شه یه توضیح در مورد این خطا بدین ؟‌
dani@ubuntu:~/Desktop/Project c$ gcc calculator.c
/tmp/ccmux8Sr.o: In function `main':
calculator.c:(.text+0x64): undefined reference to `porduct'
calculator.c:(.text+0x92): undefined reference to `print'
collect2: ld returned 1 exit status
باا چه برنامه ای باید لینک بشه ؟‌
با دستور gcc filename.c -o filema,e.exe میشه ؟
بازم باید چیزی اضافه نصب کنم ممنون میشم بگین !
l3lackrooz نوشته است:می شه به exe تبدیل کرد !!!‌؟
در محیط لینوکس چیزی به نام exe فایل وجود نداره !! کامپایلر با پسوند out برنامه اجرایی تولید میکنه و شما باید همون رو اجرا کنی با نوشتن خط زیر در ترمینال :

کد:
./a.out
در مورد لینک کردن : اگر شما از توابع استاندارد استفاده کنی اونها بطور اتوماتیک لینک میشن در غیر اینصورت باید از سوئپچ l- برای لینک کردن کتابخونه های دیگه استفاده کنی .
لطفا اگر سوال در مورد برنامه خواصی که نوشتین دارید اون برنامه رو اینجا هم بگذارین . من اونطوری بهتر میتونم کمکتون کنم !