ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عذر خواهي از تمام دوستان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه دوستان ايران ويجي و دوست عزيز اشكان خان !!

با تشكر از همه شما از اينكه ياد من بوديد و من رو از ياد نبرديد ممنون هستم .
من مدتيه كه در هندوستان وارد دانشگاه شدم . سطح درسي و سيستم آموزشي اين هندي ها با ما خيلي متفاوته . حجم يك ترم اينها شايد 3 برابر حجم درسي ما توي دانشگاههاي ايران باشه . بخاطر همين من بسيار درگير مباحث درسي شدم كه تا بحال نخونده بودم و براي من تازگي داره . شايد سه ماه ميشه كه نتونستم برم سمت برنامه نويسي . توي دانشگاه از نظر مباحث كامپيوتري راحتم ولي از بعضي مباحث هيچي نمي دونم ! اينقدر رياضيات اينها كاربرديه كه شايد رياضي 1 و 2 و معادلات ديفرانسيل ايران رو بايد چشم بسته بدوني تا بتوني تازه رياضي 1 اينها رو پاس كني ( 6 تا رياضي داريم !!!!) الكترونيك هم كه ما كلا تعطيل هستيم !!!
بلاخره كارمون بد جوري گيره درسه و از كامپيوتر روزي 14 ساعت رسيدم به ماهي 1 ساعت !!!
بايد خوند ديگه !! فعلا ترم اوله و ما نا آشنا !!!!
در هر صورت من از همه شما عذر مي خوام كه ديگه نميتونم در مباحث كامپيوتري سايت شركت كنم .
اميدوارم هرجا كه هستيد موفق باشيد . من بازهم اميدوارم و سعي ميكنم به وب سايت بپيوندم. اميدوارم بتونم !!

خدانگه دار همه شما
سلام آقا محمد ان شاا.. موفق باشي .براي ما هم دعا كن.
چاكرتيم.خدا حافظ
سلام به دوست عزيزم آقا Mamad2003 .
هند چه خبر ؟
فيل و مرتاض زياده يا نه ؟؟؟ :wink:
بنظر من درست از همه چيز واجب تره ، پس تا ميتوني درس بخون . راستي يه توضيحاتي هم راجب دانشگاهت و درسات و نحوه زندگي در آنجا و ... بزن شايد كسي اينجا بخواد بياد اونجا حداقل از شرايط كمي خبر داشته باشه.
به به ممد جون! :wink:
فقط همينو ميگم كه اميدوارم موفق باشي و تا آخرش بري :wink: :wink: Amaze
خيلي خوشحال شدم وقتي اسمت رو ديدم :wink: :P
سلام ممد جون!
كجايي پسر ؟! نمي شد همينا رو زود تر بگي ؟!! بابا دق كرديم در نبودت. :wink:
اميد وارم هر جاي دنيا كه هستي موفق باشي .
به!!! سلام آقا ممد 2003 عزيز!
چه طوري؟؟ بابا دلمون برات يه ذره شده بود!
صاحب جان! اميدوارم هميشه تو كارات و درسات موفق و پيروز باشي :wink:
Biggrin من هم خوشحالم که باز اینجا میبینمت !!!
:wink: