ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارور NTLD is Missing
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ویندوز رو ریستارت کردم که با این پیغام رو برو شدم البته ویندوز رو دوباره نصب کردم اما می خوام بدونم مشکل از کجا بوده قبلا هم با همین مشکل روبرو شده بودم .
NTLD is Missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart
اینو تو گوگل سرچ میکنم چیز فارسی پیدا نمی شه اما کلی اینگلیسی پیدا میشه
وقتی ویندوز فایل هاش کرش میشه این ارور میاد
باید ویندوز عوض کنی
این خطا ( که درستش NTLDR هست ) معمولا زمانی رخ می ده که سیستم در هنگام خوندن بوت رکورد ویندوز XP دچار مشکل می شه. به زبان ساده تر زمانی که یکی از فایل های حیاتی ویندوز که وظیفه بوت وبندوز رو دارن پاک می شن یا به هر شکلی خللی در اونها وارد می شه این پیغام ظاهر می شه. مهمترین علت ایجاد این مشکل نصب بازی های غیر اورجینال شرکتهای داخلی یا کلا بازی هایی که فایل کراک ندارن و از طریق دکامپایل کردن کراک شدن رخ می ده.
برای رفع این مشکل اکثرا نسخه همیشگیه نصب مجدد ویندوز رو پیشنهاد می کنن ولی می شه با ساخت یک دیسکت ریکاوری بوت این مشکل رو به سادگی حل کرد و با قرار دادن فلاپی دیسک و بوت سیستم از طریق اون، ویندوز دوباره بالا میاد .
آقای avini و Di Di ممنون که جواب دادید
سلام. تو پيام خصوصي برات نوشتم.
خوب دليل اين پيغام که بيشتر در سيستم هاي با فرمت NTFS رخ مي ده اينه که بوت سيستم نمي تونه چند تا از فايل ها رو براي راه اندازي ويندوز پيدا کنه.
اما روش حل:
1- براي FAT
با فلاپي (ترجيحا بوت ويندوز98) سيستم رو بوت کن بعد فايل NTLDR يا NTDETECT.COM رو از پوشه i386 به خود درايو C کپي کن.

2- براي NTFS
با سي دي ويندوز XP سيستم رو بوت کن. بعد موقع نصب کليد R رو براي Repair بزن، محل نصب وبندوز رو مشخص کن، کلمه عبور ادمين (در صورت وجود) رو وارد کن، دستور زير رو وارد کن:
کد:
COPY X:\i386\NTLDR C:\
COPY X:\i386\NTDETECT.COM C:\
که x رو بايد با نام درايو سي دي خودت عوض کني.
بعد سي دي رو در مي آري و مي نويسي Exit تا سيستم ريستارت بشه.
اين روش ها در اکثر موارد جواب ميده.

اگه بازم مشکلي داشتي يا توضيحاتم کامل نبود مي توني به آدرس زير يه سر بزني:
http://support.microsoft.com/?kbid=314057
ممنون توضیحات کامل بود