ايران ويج

نسخه‌ی کامل: API Viewer برای C# 2005
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
برنامه API Text Viewer رو که میشناسید. برای معرفی APi هاست که در vb6 کاربرد داره. مشابه این برنامه رو برای C# میخوام.

همین طور برنامه API-Guide که حاوی مثال ها و برنامه برای API هاست که اینم به زبون vb6 هست. مشابه این برنامه رو هم برای C# میخوام.

البته C # 2005

با تشکر
پسر خوب ، همچین چیزی برای زبان های دات نتی وجود نداره غیر از مرجع کلاس های دات نت توی خود MSDN . در واقع هدف از ایجاد دات نت این بود که یک سیستم غیر وابسته به سیستم عامل و پلاتفرم بسازن .
همون طور که قبلا هم گفتم دات نت یعنی مجوعه ای از کلاس ها و برای کار با دات نت شما باید کار با این کلاس ها رو یاد بگیری .
دوستان خواهشاً com را فراموش کنید .
به خدا com مرده .
class های .net انقدر کامله که هر نوع وابستگی به این جور چیزها رو برداشته .
سلام.
آخه من با API ها تو ویبی خیلی کار کردم و اطلاعات زیادی در زمینه API ها دارم. حالا در کنار آشنایی با این کلاس ها میتونم از API ها هم بهره بگیرم تا پروژم رو پیش ببرم.
ضمنا سرچی هم تو نت کردم که این برنامه ها رو پیدا کردم. برای استفاده API ها در C#. ولی مشکل دارن. یکیشون 3 تا از ریفرنساشو پیدا نمیکنه. ببینید میتونید اصلاحشون کنید.
نمیدونم چقدر با ساختار دات نت فریم ورک آشنا باشید ولی اگر اصطلاحاتی مثل CLR یا GC برات هنوز ناآشنا هست باید حتما قبل از انجام هر گونه پروژه تحت دات نت با این مفاهیم آشنا بشی .
من درک میکنم و میفهمم که در واقع ورود به دنیای شی گرا و تقریبا کنترل شده دات نت برای یک برنامه نویس VB که بسیار وابستگی به توابع API پیدا کرده ، در ابتدا میتونه کمی گیج کننده باشه .

در دات نت همه چیز به خصوص مدیریت حافظه کاملا کنترل شده است . فکر کنم تا به حال اصطلاح Managed Code رو شنیده باشی . Managed Code یعنی کدی که تمام مدیریت حافظه خودش رو در حیطه و با نظارت سیستم مدیریت حافظه دات نت یا همون CLR انجام میده .
دسترسی مستقیم به ریسوس های غیر کنترل شده یا Unmanaged کنترل و نظارت رو از دست های CLR خارج میکنه و همه چیز دوباره وابسته به برنامه نویس میشه ( مشکل اصلی برنامه های ++C همینه ) این همون مشکلی بود که دات نت هدف گرف و براش راه حل ارائه کرد .
دسترسی به توابع API یا اشاره گر ها در زبان #C با وجود مجاز بودن توصیه نمیشه چون کنترل اینگونه موقعیت ها از حیطه CLR خارجه . به شدت توصیه میشه که به هیچ وجه ( مگر در مواقع بسیار ضروری ) از این ریسورس ها استفاده نشه . کلاس های دات نت به قدری کامل هستند که 99 درصد اوقات هیچ نیازی به دسترسی مستقیم به توابع API نیست . شما از کلاس های دات نت استفاده میکنی و دات نت خودش در پشت پرده و بطور کنترل شده توابع API رو صدا میزنه و کارهای خواسته شده رو انجام میده .

اگر در محیط دات نت کار میکنید بهتره توابع API رو کلا فراموش کنید Cool
سلام.
درسته خود منم تو ویبی ترجیح میدادم اگه کاری با کدهای خود ویبی امکان پذیره از API استفاده نکنم.
اگه به ازای هر API کلاسی وجود داره که همون کار رو انجام میده چه بهتر که از کلاس های خود .net استفاده کنم.
یاد دستورات داس و API ها افتادم که تو ویبی ترجیح میدادم به جای دستورات داس از API ها کمک بگیرم. چون سرعت و اطمینان بالاتری داشتن. حالا هم همین مساله در مورد کلاس های .net میتونه صدق کنه.
ولی دل کندن از API ها خیلی سخته ها. خیلی خوب کار میکنن.

پس هر وقت معادل یه API رو خواستم تو همون تاپیک مطرح میکنم.
ممنون از راهنماییت.
نو ویبی هم خوب جواب نمیدادند کلا ارتباط با منابع خارجی کار خطرناکیه .
حالا فرق نمیکنه کجا باشه C# یا VB .
در ضمن یادمون نره پایه .net framwork اول تو ویبی بود .
Microsoft Visual Basic Virtual Machin (msvbvm6.dll)
یادش به خیر و روحت شاد وی بی .
سلام.
این جوری حرف نزن. ویبی هنوز زندست.
به نظر من هر محصولی رو که سازندش دیگه پشتیبانی نکنه خود به خود Dispose میشه.
windows xp هم تا 1 - 2 سال آینده به رحمت خدا میره .
چون microsoft دیگه اونم پشتیبانی نمیکنه .
به همین راحتی .