ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کلاس های معادل API
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
دوستان گفتن معادل API ها در C# کلاس وجود داره. این تاپیک رو زدم تا کلاس های معادل همه API ها رو معرفی کنیم.
سلام.
اول معادل این 2 API رو لطف کنید.
SetWindowLongA و SetLayeredWindowAttributes.
به کمک این API ها میشه فرم رو کم رنگ کرد طوری که پشت فرم دیده بشه. یعنی حالت شیشه ای پیدا کنه.
بازهم باید بگم بکار بردن لفظ معادل کاملا اشتباهه . همون طور که میدونی توابع API با زبان C و به شکل ساختاری یا Structural نوشته شدن . شما هر وقت کاری ازشون بخوای باید تابع خاص رو صدا بزنی . توی سیستم شی گرا یا Object Oriented کلاس هایی ایجاد شدن که با اشیای خاصی سرو کار دارند مثلا فرم یا پنجره یا سوکت . همون شفاف کردن فرم که شما اشاره کردی رو من اینطور برات در دو حالت تفسیر میکنم :

در سیستم Structural : شما باید تابع API رو صدا بزنی . هندل پنجره رو باید بهش بدی و بازهم با صدا زدن تابعی دیگه ای از ویندوز بخوای که به کارت گرافیکی دستور Blending مناسب رو بده . در هر مرحله شما باید تابع خاصی رو صدا بزنی و این ترتیب باید تا پایان کار شما حفظ بش چون اکثر توابع با هم مرتبط هستند و باید پشت سر هم صدا زده بشن . در واقع شما چیزی بنام شی نداری که باهاش سروکار داشته باشی و هرچی که هست مجموعه ایست از توابع خاص و کلی

در سیستم شی گرا ( مثل دات نت ) : هر فرم شما در یک شی بنام Form کپسوله میشه . کپسوله شدن یعنی اینکه این شی از طریق خصوصیات و متد های خودش با دنیای بیرون رابطه برقرار میکنه بدون اینکه نیاز باشه شما از راهکر ها و ساختارهای درونی شی خبری پیدا کنی . خیلی راحت هر شی از نوع Form یک Property داره به نام opacity ( شفافیت) . شما کافیه اون خاصیت شفافیت رو از 0 تا 100 تنظیم کنی . ساختار درونی شی بقیه کار ها رو انجام میده و نیازی نیست که شما با سیستم عامل مستقیما سروکله بزنی . در واقع ساختار درونی و از قبل نوشته شده شی Form به ما کمک میکنه همون کارهایی که شما اول مجبور بودی در سیستم Structural و با صدا زدن API انجام بدی ، در پشت پرده و فقط با چندین خط کد ساده انجام بشه .

البته مباحث شی گرایی خیلی گسترده تر از این حرفهاست . بهتره قبل از شروع کار با سیستم شی گرا حتما با مفاهیم شی گرایی آشنایی پیدا کنی و سعی نکنی معادل یا جانشین برای مفاهیم قدیمی تر پیدا کنی چون معمولا مفاهیم قدیمی تر به روشهای متفاوتی در سیستم شی گرا حضور دارن .
سلام.
ممد اطلاعات کاملی دادی. ممونم ازت.
کلاس کار کردن با این موارد رو هم لطف کن.
رجیستری
پروسه ها
سرویس ها
یوزرهای ویندوز
ارتباط با SQL

راهی وجود نداره که خودم کلاس هایی رو که میخوام پیدا کنم. مثلا تو ویبی F2 رو که میزدم میتونستم سرچ کنم و دستورات رو پیدا کنم. این جا نشد. MSDN رو هم باید نصب کنم.
همون MSDN نصب کنی بهتره چون اینها انقدر بزرگه که درباره هر کدوم 100 صفحه مقاله میشه نوشت .
سلام.
حالا راهی هست کلاسی رو که میخوام پیدا کنم؟
using syste.data;
using system.data.sqlclient; برای کار با sql
using System.Diagnostics; برای Process ها
using Microsoft.Win32; برای registry

سرویس ها که کلا قضیش فرق میکنه .
کلاس Environment هم برای user ها به دردت میخوره .
سلام.
تو msdn سرچ کردم روش کار کردن با رجیستری و پروسه ها رو یاد گرفتم. حالا روش کار کردن با سرویس ها رو میخوام یاد بگیرم. ساخت سرویس استارت و استاپش. پاک کردنش. لطفا راهنمایی کنید.
سلام.
چه قدر این انجمن فعاله. بهتره بریم با همون ویبی کار کنیم.