ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سایت www.majles8.com هک شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
آقا محسن چرا شر درست می کنی، پسر خوب.
سایت مجلس هشتم آدرسش این هست.
معلوم نیست کی می خواسته این کار رو زیر سوال ببره برداشته یه سایت جعلی درست کرده، بعد گفته من سایتو هک کردم.
خودتون یکم فکر کنید، مگه میشه یک سایتی که اطلاعات محرمانه قراره توش نگهداری بشه بیان تو godaddy ثبت کنند، اونم با دامنه com که هر وقت اونور آبی ها خواستن بیان بلوکش کنند.

می تونید یه سر به آدرس های زیر بزنید:
Whois اول
Whois دوم
البته اگه دوستانی مخابراتی تا حالا فی-لترشون نکرده باشند.

به دلیل مسائل امنیتی از گفتن اطلاعات دیگه خودداری می شود.CoolCoolCool
سلام
راستش رو بخوای من هم شک کردم اما آخه مگه میشه
اما من خودم چند روز پیش همین آدرس رو رفتم www.majles8.com سایت مجلس بود.
درضمن تلویزیون هم همین آدرس رو اعلام کرد.
و خیلی از خبر گزاری های اینترنتی هم نوشته بودن.
اگه یادت باشه سایت سنجش هم همین جوری بود. یعنی آدرس با com یه لینک کامل از آدرس org اون بود.
اینم عین همون هست.
بله درسته
آقا دمشون گرم هر كي اينكارو كرده...Whistle

يه سوال" با توجه به مشكلاتي كه فراگيري اينترنت در سطح كشور دارد، مثلا ما تهران زندگي مي كنيم اما بعضي وقتها ميريم طالاقان كه فقط 2 ساعت با تهران فاطله داره، اما چون تلفنش راديويي هستش هر دفعه ما لپتاپ برديم ضايع شديم.Whistle

خلاصه از اونجا به راحتي نميشه به اينترنت سر زد.
راه حل دولت در اين مورد چيه؟ و آيا يه افتضاح بين المللي ديگه مثل كارت سوخت در راه است؟Angry
سلام.
سیستم های جدید و روش های جدیدی وجود دارد که بر اساس تلفن های رادیویی (یا همون بی سیم که مردم می گن) کار می کنه.
سرعت اینترنت در صورت استفاده از این روش ها تا 115Kb می تونه باشه که تقریبا دو برابر دیال آپ هست.
البته برای استفاده از این روش حتما باید اداره مخابرات منطقه همکاری کنه و مکانی رو برای قرار دادن سرورهای لازم در داخل مخابرات در اختیار سرویس دهنده قرار بده تا سرورها مستقیما با فیبر نوری در ارتباط باشند.
آدرس اصلی همون .com بود که هک شد
اگه هم توجه کرده بوديد tv با آدرس .com تبليغ ميکرد
اگه الان تو گوگل دامين .com رو سرچ کنيد اين صفحه ها رو پيدا ميکنه که نشون ميده قبلاً رو دات کام بوده
www.majles8.com/mosabegheh/registeruser.aspx
www.majles8.com/mosabegheh/contact.aspx
همون روز هم که هک شده بود من فکر کردم صفحه تقلبی هست با .ir باز کردم اصلاً سايت بالا نيومد.
تازه رو .ir ثبت کردن.
من هم گفتم کهhttp://www.majles8.com tv رو تبلیغ کرد پس درسته
نقل قول: سوال كننده : آقاي كريم رضائي
از شهر : كرمانشاه
سوال : آيا سايت شما هك شده است ؟
پاسخ : هكر هاي فراواني با تلاش شبانه روزي ، جهت نفوذ به سايت اقدام كردند كه هيچ كدام توفيقي نداشتند اما يكي از افراد ( با هويت تقريبا مشخص ) اقدام به دستبرد به شركت سرويس دهنده نمود و با نفوذ به برخي از ايميل هاي آن شركت ، توانست دومين com. را به نام خود تغيير دهد .
اين فرد ، با تغيير در صفحه اول لوگوي ما و قراردادن آن در يك سايت خارج از كشور ، اين كار خود را هك سايت مجلس 8 ناميد!
كساني كه با الف باي هك آشنا هستند مي دانند كه سرقت دومين ، با هك سايت كاملا متفاوت است . هك سايت كاري بسيار پيچيده است كه خوشبختانه هكرهاي مختلف درمورد سايت مجلس 8 ناموفق بودند اما سرقت دومين ؟! كافي است كه فرد در اثر هر نوع ارتباطي با شركت ، آن را بدست آورد و اقدام به تغيير نمايد .
ما از كسي كه اين كار را كرده تشكر مي كنيم زيرا يكي از موارد ضربه زدن به سايت را به ما هشدار داده است و هركس عيوب ما را به ما بگويد ما را مديون خود ساخته است
مگر نه آنكه ما اين سايت را براي بدست آوردن مشكلات خود راه اندازي كرده ايم
پس هركس اشكالات ما را بگويد به ما خدمت كرده است
این هم لینکش
http://www.majles8.ir/mosabegheh/pasokhSelection.htm
صفحه‌ها: 1 2