سلام دوستان سوالی داشتم که چطور میشه یک Module رو به برنامه بچسبونیم فراخوانی کنیم به برنامه من هر کاری میکنم نمیشه خیلی گیرشم لطفا یه کمک اساسی به من بکنین مقاله ای در این رابطه هست معرفی کنین خلاصه کمک و یه راهنماییه مفید کنین ممنونتون میشم. مرسی
سلام.
برای اضافه کردن یک ماژول باید تو قسمت Project (معمولا سمت راست بالا) کلیک راست کنی و از گزینه Add، ماژول رو انتخاب کنی.
تو پنجره ای که باز می شه تو قسمت Existing اگه یه ماژول آماده داری می تونی انتخاب کنی تا به برنامه اضافه بشه. اگه هم می خوای ماژول جدید اضافه کنی که همونجا Open رو می زنی.
البته به جای کلیک راست می تونی از منوی Project هم استفاده کنی.
برای استفاده از توابع موجود در یک ماژول تو برنامه هم باید اسم ماژول رو بنویسی مثلا:
کد:
MyModule.MyFunctionName(VariableToSend)
MyModule.MySubName
سلام دوسته عزیز mbza11 ممنون از کمکت تا یه جایی فهمیدم باید چیکار کنم ولی یه جا گیر کردم که اسم ماژول رو کجا بنویسم کجای برنامه چه قسمتش. خواهش میکنم مبتدیانه توضیح بدین ممنون میشم.
سلام.
نیازی نیست اسمشو جایی بنویسی.
وقتی یه ماژول اضافه می کنی، مثل بقیه کنترل ها یه قسمت به اسم Name داره که نام ماژول رو اونجا می نویسی.
تو برنامه هات موقع فراخوانی توابعی که داخل ماژول نوشتی، باید قبل از اسم تابع، اسم ماژول رو بنویسی تا برنامه بدونه اون تابع رو از کجا باید صدا و اجرا کنه.
دیگه از این ساده تر نمی تونستم بگم.