این یه ویروسه که خیلی از کافی نتا بهش مبتلا هستن اگه از کول دیسک یا هر حافظه ای روی اون دستگاه الوده استفاده کنید .ویروس یه کپی از خودش رو با نام همون فولدر روی تمام فولدر های کول دیسک کپی می کنه.و اگه اون کول دیسکو رو رایانه دیگری قرار بدید و اون رو اجرا کنید مصیبت اغاز می شه:
1)ویروس 50% سرعت CPU رو اشغال می کنه
2)regedit قفل می شه
3) task manager قفل می شه
......
100)حالتون رو می گیره !!!!!!!!
اقابعد از اینکه new folder .exe.پدر مارو در آورد 4 آنتی ویروس نصب کردم با اپ دیت اما کار نکردند و نتونستند ویروس رو بشناسند(مک افی،نود32،کاسپرسکی و پاندا) بالاخره با این برنامه که براتون گذاشتم مشکلم حل شد.
نکته:
کول دیسکم پر ویروس بود.اونا رو دستی پاک کردم به این صورت که کول دیسکو برای exe.* جستجو کردم بعد هر چی فایل exe که حجمشون حدود 284 کیلو بیت بود را پاک کردم
اما اصل ویروس از روی کول دیسکی که حاوی ویروس بود پاک نمی شد.ابتدا اطلاعاتمو از روی کول دیسک روی هارد کپی کردم بجز فولدر حاوی ویروس بعد کول دیسکو فرمت کردم(ظاهرا تنها راهش اینه)
[
attachment=646]
پاندا 2000 نصب کردی ؟
مرده مومن 2005 جش میزنه New Folder رو میترکونه
ورژن جدید این ویروس بود که توسط انتی ویروس ها شناسایی نمی شد جان من.
(۲۴-آذر-۱۳۸۶, ۱۴:۴۴:۳۶)ahmad-md نوشته است: [ -> ]این یه ویروسه که خیلی از کافی نتا بهش مبتلا هستن اگه از کول دیسک یا هر حافظه ای روی اون دستگاه الوده استفاده کنید .ویروس یه کپی از خودش رو با نام همون فولدر روی تمام فولدر های کول دیسک کپی می کنه.و اگه اون کول دیسکو رو رایانه دیگری قرار بدید و اون رو اجرا کنید مصیبت اغاز می شه:
1)ویروس 50% سرعت CPU رو اشغال می کنه
2)regedit قفل می شه
3) task manager قفل می شه
......
100)حالتون رو می گیره !!!!!!!!
اقابعد از اینکه new folder .exe.پدر مارو در آورد 4 آنتی ویروس نصب کردم با اپ دیت اما کار نکردند و نتونستند ویروس رو بشناسند(مک افی،نود32،کاسپرسکی و پاندا) بالاخره با این برنامه که براتون گذاشتم مشکلم حل شد.
نکته:
کول دیسکم پر ویروس بود.اونا رو دستی پاک کردم به این صورت که کول دیسکو برای exe.* جستجو کردم بعد هر چی فایل exe که حجمشون حدود 284 کیلو بیت بود را پاک کردم
اما اصل ویروس از روی کول دیسکی که حاوی ویروس بود پاک نمی شد.ابتدا اطلاعاتمو از روی کول دیسک روی هارد کپی کردم بجز فولدر حاوی ویروس بعد کول دیسکو فرمت کردم(ظاهرا تنها راهش اینه)
babadavaye dardesh yenod32 ba update hast.albate baadaz tavize windows
(۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱:۰۸)hosseinzarei نوشته است: [ -> ]babadavaye dardesh yenod32 ba update hast.albate baadaz tavize windows
فارسی بنویس بی زحمت مهندس.
---------
البته قبل نصب آنتی ویروس که هیچ پوشهای رو باز نکنید.
به نظر من بهترین راه استفاده از لینوکسه
من یه ماه پیش این ویروس رو کلا با لینوکس از روی کامپیوترم ریشه کن کردم
اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!
لینوکس فکر خوبیه ولی عیبی که داره تعداد لینوکسی ها کمه و همین باعث میشه به اجبار ویندوزی باشیم! :(
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۵۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!
لینوکس فکر خوبیه ولی عیبی که داره تعداد لینوکسی ها کمه و همین باعث میشه به اجبار ویندوزی باشیم! :(
کجا کمه؟ خب معلومه آدمای اطراف استفاده نمیکنن چون اونقدرها فراگیر نشده
اما اصلا تعداشون کم نیست؛ همین سایت اوبونتو ایران داره میترکه از تعداد کاربر! حالا خیلیها هم استفاده نمیکنن ازش ....
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۲۲:۵۱)babyy نوشته است: [ -> ] (۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۵۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!
اما اصلا تعداشون کم نیست؛ همین سایت اوبونتو ایران داره میترکه از تعداد کاربر! حالا خیلیها هم استفاده نمیکنن ازش ....
خب منم منظورم اینه که فرا گیر نشده و مجبوریم ویندوزی باشیم!چون برنامه هایی که میونیسیم باید روی ویندوز اجرا بشه!
یجورایی طرف حساب من همون هایی هستند که استفاده نمیکن
(من مانده ام تنهای تنها
)
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۰:۵۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ] (۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۲۲:۵۱)babyy نوشته است: [ -> ] (۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۵۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!
خب منم منظورم اینه که فرا گیر نشده و مجبوریم ویندوزی باشیم!چون برنامه هایی که میونیسیم باید روی ویندوز اجرا بشه!
یجورایی طرف حساب من همون هایی هستند که استفاده نمیکن (من مانده ام تنهای تنها)
تعصب رو باید گذاشت کنار
خیلی ها میگن لینوکسی شدی نباید ویندوز استفاده کنی
اصلا هیچ دلیلی هم پشت این حرف نیست
شما در کنار ویندوز لینوکس نصب کن؛ وقت بیکاری فقط باهاش کار کن تا کم کم دستت بیاد
فکر کردی همه من جمله من یه شبه ویندوز کنار کذاشتیم؟ من هنوزم ویندوز هم نصبه؛ اونم ۷ که میخوام ۸ هم نصب کنم اگه وقت بشه؛ من از متلب توی ویندوز استفاده میکنم (هرچند که واسه لینوکس هم اومده ....)