ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه اي كه بتواند وقتي فوكوس را در اختيار ندارد به رويداد ها...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من يك برنامه فرهنگ لغت نوشته ام و مي خواهم اين برنامه مانند بابيلون باشد. بدينصورت كه زماني كه كاربر در هر محيطي اعم از ورد يا ويندوز يا اينترنت ايكسپلورر رو هر واژه از راست كليك با دكمه كنترل انجام داد برنامه من فعال شده و معنا واژه را نمايش دهد.
وقتي فرم برنامه را مخفي مي كنم برنامه ام ديگر به رويدادهاي ماوس و كيبورد پاسخ نمي دهد. لطفا كمكم كنيد.
چی شد؟ کسی بلد نیست.؟
اینی که می خوای باید با استفاده از API فکوس موس رو روی آبجکتهای مختلف به دست بیاری. می تونی برنامه API فارسی رو از سایت دانلود کنی تا با نمونه های عملی استفاده از این توابع آشنا بشی.
در ضمن BabyLon از یک موتور قوی OCR هم استفاده می کنه تا در هر جای ویندوز ئ تصاویر بتونه به درستی لغات رو تشخیص بده.
برنامه API فارسی رو دانلود کردم. اما چیز زیادی دست گیرم نشد.
این برنامه خیلی ناقص هست. البته من هم کمی خنگم.
اگه کسی بلده کدوم تابع این کار رو انجام میده، بگه؟
برادر جان باید از hotkey و hook استفاده کنی
چرا جوابهای کلی میدهید؟
لااقل یک مثال بگید تا بتونم از روش به نتیجه برسم
ببینین شما میتونین از api
BOOL RegisterHotKey(

HWND hWnd, // window to receive hot-key notification
int id, // identifier of hot key
UINT fsModifiers, // key-modifier flags
UINT vk // virtual-key code
);
برای قرار دادن یکhotkey برای برنامتون استفاده کنین مثل خود بیبیلون که f10 رو میزنی اماچنین قابلیتی برای استفاده از دکمه های موس وجود نداره
برای این کار شما باید 2تا هوک بنویسی mousehook برای دریافت کلیک راست و keyboardhook برای دریافت فشار داده شدن کلید کنترل هنگامی که دو تا hook خروجی دادن یعنی در اون لحضه عمل مورد نظر انجام گرفته و شما بقیه کاراتونو انجام میدین