ايران ويج

نسخه‌ی کامل: F1 پنج تا سوال آسان. (شاید هم سخت) F1
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به تمام بروبچ گل.
سوال اول: 1- اکثر شی ها خصوصیتی به اسم ZOrder دارند. این خصوصیت به چه درد میخوره؟

2- فرض کنید داخل یک TextBox جمله AA;BBB;CCD را نوشتم. دنبال یک سورس میگردم که به تر تیب از اول جمله تا رسیدن به ; را داخل متغییر S1 و بعدی را داخل S2 و به همین ترتیب در S3 قرار بده به این صورت:
S1=AA S2=BBB , S3=CCd

3-یک برنامه نوشتم که با بانک اطلاعاتی Access کار میکند. ولی وقتی این برنامه را از روی CD میخوام اجرا کنم پیغام خطا میده. درضمن این برنامه فقط اطلاعات را ار روی بانک میخواند و در بانک هیچ چیز نوشته نمیشود.

4-اگر کسی برنامه یا مقاله ای در رابطه با نحوه کار کردن با فایلهای txt (خواندن،نوشتن و... در فایلهای متنی) دارد لطفا کمکم کند.

سوال آخری ربطی به Vb ندارد. به بزرگی خودتون ببخشید.
5- بعضی از برنامه هایی که دانلود میکنم با پسوند rar هست و من نمیتونم از اونها استفاده کنم. لطف کنید طریقه استفاده از فایلهایی با این پسوند را به من یاد بدید.

باز هم ببخشید از این که سرتون را درد آوردم. اگر ممکن هست کمکم کنید که کارم خیلی گیره.. help meeeeeeeee
A.H.E نوشته است:1- اکثر شی ها خصوصیتی به اسم ZOrder دارند. این خصوصیت به چه درد میخوره؟
شما فرض کن چند تا کنترل لیبل باکس یک اندازه و دقیقا در یک مکان روی فرمت داری حالا اگر مثلا برای
لیبل اول فرمان زیر رو صادر کنی:
Label1.ZOrder vbBringToFront
چه اتفاقی میافته ,لیبل یک میاد و دقیقا روی بقیه لیبل ها قرار می گیره
به عبارت دیگه شما با فرمان Zorder موقعیت مرتبه یا طبقه ای اشیاء رو مشخص می کنید.
همین طور به وسیله فرمان زیر می شه فلان شیء خاص رو به زیر ترین لایه یا طبقه فرستاد:
Label1.ZOrder vbSendToBack

اما ZOrder رو فکر کنم بیشتر روی فرم ها به کار بره ,چون زمانی که شما چند تا فرم در حال نمایش دارید و مثلا می خواید فرم مورد نظر رو تر از بقیه فرم ها نمایش داده بشه (البته نه اینکه اون فرم همیشه رو باشه ها) از این فرمان استفاد می کنید.

2
نقل قول: - فرض کنید داخل یک TextBox جمله AA;BBB;CCD را نوشتم. دنبال یک سورس میگردم که به تر تیب از اول جمله تا رسیدن به ; را داخل متغییر S1 و بعدی را داخل S2 و به همین ترتیب در S3 قرار بده به این صورت:
S1=AA S2=BBB , S3=CCd
خوب برای این کار تابع جالبی به نام Split وجود داره که می تونید به وسیله اون رشته ها تون رو لغمه لغمه کنید:
A = "AA;BBB;CCD"
B = Split(A, ";")
S1 = B(0)
S2 = B(1)
S3 = B(2)

نقل قول: 3-یک برنامه نوشتم که با بانک اطلاعاتی Access کار میکند. ولی وقتی این برنامه را از روی CD میخوام اجرا کنم پیغام خطا میده. درضمن این برنامه فقط اطلاعات را ار روی بانک میخواند و در بانک هیچ چیز نوشته نمیشود.
بیشتر توضیح بده .رو همون سیستم خودتون خطا می ده یا جای دیگر؟

نقل قول: 5- بعضی از برنامه هایی که دانلود میکنم با پسوند rar هست و من نمیتونم از اونها استفاده کنم
پسوند rar هم نوعی فرمت فشرده شدست شما باید یک برنام فشرده ساز که قادر باشه rar رو هم پشتیبانی کنه تهیه کنید مثل WinRAR
سلام
نقل قول: 3-یک برنامه نوشتم که با بانک اطلاعاتی Access کار میکند. ولی وقتی این برنامه را از روی CD میخوام اجرا کنم پیغام خطا میده. درضمن این برنامه فقط اطلاعات را ار روی بانک میخواند و در بانک هیچ چیز نوشته نمیشود.
وقتي بانک اطلاعاتي اکسس باز مي شه يه فايل با همون نام ولي با پسوند LDB براي قفل کردن فايل اکسس ساخته مي شه و چون تو سي دي نمي شه اين فايل رو ساخت بهت پيغام خطا مي ده.
اگه مي خواي برنامه يکسري اظلاعات رو از روي سي دي بخونه و حجمش هم زياد نيست بهتر از يک فايل تکست استفاده کني يا فايل اکسس رو تو پوشه Temp ويندوز کپي کني بعد بخوني.
mbza11 نوشته است:سلام
وقتي بانک اطلاعاتي اکسس باز مي شه يه فايل با همون نام ولي با پسوند LDB براي قفل کردن فايل اکسس ساخته مي شه و چون تو سي دي نمي شه اين فايل رو ساخت بهت پيغام خطا مي ده.
اگه مي خواي برنامه يکسري اظلاعات رو از روي سي دي بخونه و حجمش هم زياد نيست بهتر از يک فايل تکست استفاده کني يا فايل اکسس رو تو پوشه Temp ويندوز کپي کني بعد بخوني.
راستش من امتحان کردیم دیدم خود اکسس فایل LDB رو روی Temp ایجاد می کنه!
سلام
اول از توجه تون ممنون
Drag جان من این کار رو روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم ولی باز همین پیغام زیر را داد.

The microsoft jet database engine cannot open the file 'C:\Windows\Data.mdb'. it is already
opened exclusively by another user ,or you need permission to view its data.

جناب Mbza11 من قبلا این کاری رو که گفتی انجام دادم (کپی کردن روی سیستم) البته نه در پوشه Temp بلکه در پوشه ویندوز. اما باز هم نشد. و متاسفانه طرز استفاده از فایلهای تکست را هم بلد نیستم برای همین تو قسمت چهارم خواسته بودم که اگر برنامه ای در این رابطه دارید بزارید.

لطفا کمکم کنید چون من روز یکشنبه دارم میرم سربازی و باید قبل از اون این برنامه را کامل کنم.
بازم از توجه تون متشکرم. MER30
ایجاد فایل های متنی هیچ قاعده خاصی نداره شما فقط کافیه به همون روش خواندن و نوشتن اطلاعات در فایل ها عمل کنید با فرمان های:
Open
Print
Write
Input
Line Input
Close
سلام.
حداقل متن پیغام خطای CD رو بزار ببینیم چی هست؟