من با اکتیو رپورت ورژن پایین کار می کردم و راحت رپورت می گرفتم ولی الان که ورژن جدید رو نصب کردم متوجه شدم که وقتی فیلد جدیدی ایجاد می کنیم گزینه ای بنام دیتا سورس نداره باید چیکار کنم
من تو ورژن قدیمی از این کد استفاده می کردم
sql1 = "select * from gozaresh"
Dim f3 As New ActiveReport3
f3.DAODataControl1.DatabaseName = App.Path & "\db.mdb"
f3.DAODataControl1.RecordSource = sql1
f3.Show 1
این یه نمونه ساده از کد
و تو صفحه دیزاین هر فیلد رو به یک فیلد از دیتا بیس وصل می کردم ولی ورژن جدید گزینه ای بنامه دیتا سورس نداره
سلام.
فعلا برنامش جلوم نيست ولي چيزايي که يادم مونده:
تو نسخه جديد پايين نوار ابزارش چهار تا آيکون داري که يکيشون (اگه اشتباه نکنم) ADO يا ADOx (از پايين سومي مي شه) هست. بايد اونو تو بخش ديتيل فرم گزارش قرار بدي بعد به ديتابيست وصل کني. بعد از اينکه جدول رو مشخص کردي مي توني فيلدهاي جديد رو راحت به عناصر اون جدول وصل کني.
البته فقط مي توني يه دونه از اين ADOها رو روي فرم گزلرش قرار بدي.
مشکل اینجاست که اکتیور رپورت جدید وقتی فیلدی رو تو صفحه دیزاین میاری گزینه ای بنام data sourse نداره !
من از DAO استفاده می کنم.
ولی ورژن های قدیمی اول یک شی DAO میاوردیم و بعد که یه فیلد میاوردیم یک گزینه داشت بنام Datasourse که می تونستیم اونجا شی DAO که یه اکتیو رپورت اضافه کردیم رو انتخاب کنیم
سلام.
بعد از اینکه DAO رو اضافه و جدول رو هم مشخص کردی کافی تو خصوصیت DataField هر فیلدت اسم عنصر مورد نظر از جدول رو انتخاب کنی.
یعنی مثل ورژن های قدیمی دیگه نیاز به datasource برای ارتباط با DAO نداره ؟
سلام.
نه همون موقع که DAO رو اضافه می کنی، ConnectionString و بخش های دیگه رو تنظیم می کنی و دیگه نیازی به DataSource نداره.
بعد از اضافه کردن فیلدها تو قسمت DataField می تونی اسم خونه های جدول رو براش مشخص کنی.
ممنون جواب داد
وقتی شی DAO رو میارم خودشت تشخیص میده و نیازی به دیتا سورس نیست
سلام.
خودش چی رو تشخیص میده؟
وقتی DAO رو تو صفحه گذاشتی از بخش Custom می تونی تنظیمات مربوط به دیتابیس رو انجام بدی. تو قسمت RecordSource هم اسم جدول های دیتابیس رو بنویس.