با سلام.
نمی دونم مطرح کردن سؤالم در این بخش درسته یا نه چون اولین باره میام اینجا.
ما توی ایران ویج برنامه هامون رو برای عرض اندام و خود نشون دادن نمی ذاریم.
برنامه می ذاریم که مبتدی ها یه چیزی یاد بگیرن حرفه ای ها هم یه چیزی به ما یاد بدن. ولی وقتی کسی نمی تونه برای برنامه ها نظر بده چه طور می تونیم از نظرات و پیشنهادات و انتقادات دیگران مطلع بشیم؟ به مدیر سایت هم ایمیل زدم تو بخش پیشنهادات هم مطرح کردم ولی نه سایت اصلاح شد نه ایمیلی برام از طرف مدیر سایت رسید که جواب داده باشه.
حرف آخر:
آپلود برنامه روی ایران ویج بدون آگاهی از نظرات دیگران هیچ لطفی نداره.
ببخشید اگه صحبتم ربطی به این فروم نداشت.
دوست عزیز من هم با نظر شما موافقم. اصلا از ابتدا هم سایت طوری طراحی شده بود که همه می تونستن نظر خودشون رو در مورد برنامه بگن و برنامه نویس به اونها پاسخ بده اما به دلیل پر شدن بخش نظرسنجی با Spam های مزاحم و غیر اخلاقی ، چون تقریبا راهی برای فیلتر کردن این اسپمها وجود نداشت ، مدیر سایت به درخواست اعضای ایرانویج بخش نظر سنجی رو غیر فعال کرد.
سلام.
خیلی ممنون.
بالاخره یک نفر جواب داد.
ولی به نظر شما راه حل چیه؟
به خاطر مشکلاتی که گفتید (اسپم ها و پیام های غیر اخلاقی) باید کنار کشید؟
چه فایده داره یه برنامه آپلود کنیم ده تا برنامه دانلود کنیم بدون اینکه پیشرفتی حاصل بشه؟
از قطعه کدهای دیگران میشه چیزی یاد گرفت و لی چجوری از اشکالات کدهای خودمون مطلع بشیم؟
دلیل نخست همونی بود که گفته شد ولی بعد از مدتی دوباره فعال شد ولی اینبار فقط کاربران عضو میتونستن نظر بدن (قبلا افراد مهمان هم نظر میدادن) اما چون مجبور شده بودم از کدهای جاوا استفاده کنم با اضافه شدن یک تکه کد دیگه جاوایی به سایت(تبلیغات انتهای سایت) نمیدونم چه اتفاقی افتاده که نظر سنجی که با کد جاوا نوشته شده بود دیگه نشون داده نشد.اگر کسی میتونه بگه چیکار کنم این تداخل دو تا کد جاوا پیش نیاد
سلام
مشکل یه --> که آخر یه تیکه از کدهای جاوا اسکریپت جا افتاده
کد:
function editcomm(id,subjectmsg,commentmsg,sid,tid) {
commentform.comment.value=commentmsg;
commentform.subject.value=subjectmsg;
ShowHide(id,sid,tid);
}-->
</script>
<a name=inbox>
<div id='commentdiv' >
اول جاوا اسکریپت ها کل کد های جاوا برای سازگاری با بروزر های قدیمی comment شده ولی آخرش از کامنت در نیومده برای همین کل کد های بعد رو توضیحات در نظر می گیره این خط } باید به شکلی که بالا نوشتم در بیاد }-->
سلام.
از پاسخی که دادی خیلی خوشحال شدم.
پس معلوم شد که عمداً بخش نظرات رو غیر فعال نکردین.
ولی من از جاوا اسکریپت سر در نمیارم که بتونم کمکی بکنم.
امیدوارم هر چه زودتر این مشکل بر طرف بشه و هر چه بیشتر امکانات سایت به کاربران عضو محدود بشه تا در صورت تخلف بشه حد اقل عضویت شخص رو لغو کرد.
با تشکر - مجتبی ملائکه
ایول هادی خان تو دیگه کی هستی درست شد . ممنون ازت خیلی وقت بود روش فکر میکردم ولی نتیجه نمیگرفتم.
یه کامنت ساده بوده و من دنبال چه اسکریپتایی نرفتم.(نمیدونم بخندم یا گریه)
فقط یه مشکل حالا تبلیغ پایین سایت رو نمیاره و این میتونه مشکل ساز بشه چیکار کنم ؟؟؟ اینم کمک کن.
ممنون هادی جان
وااای شرمنده!
اصلا حواسم به پیغام شماره 5 نبود.
مشکل همونی هست که ha_60 (آقا هادی دیگه؟) فرمودند.
پس حتما تو اولین فرصت درستش می کنین، مگه نه؟
راستی خودمونیم ها شما مثل من اول صبح میرین اینترنت تا اومدم پیام شماره 6 رو اصلاح کنم دیدم آقا اشکان آنلاینه و جواب گذاشته از آقا هادی هم یه دنیا ممنونم
سلام
اولا قابلی نداشت
دوما
کد php:
if (document.referrer)
659document.write ("&referer=" + escape(document.referrer));
660document.write (""><" + "/script>");[/code]
خط آخر تعداد دبل کوتیشن ها درست نیست اولیش باید پاک بشه
هادی خان دست شما درد نکنه واقعا زحمت می کشید.
خواهش می کنم
ولی فکر کنم هنوز مشکل حل نشده
تو فایر فاکس که دیده نمی شه
مشکل زیاد داره تا همش حل نشه نمی شه فهمید ایراد کجاست مثلا این
http://m1.nedstatbasic.net/basic.js
یه جا اینکلود شده و توابعش استفاده شده در صورتی که اینجا فیلتر شده و برای همین توابع بعد همون ارور می دن
من پیش نهاد می کنم با یه دیباگر جاوا اسکریپت مثل visual stdio یه نگاه به سایت بندازی بهتر باشه تا من نگاه کنم بیام بگم بعد یه مشکل دیگه پیدا شه ;(