با سلام
این روش امنیت چندانی هم نداره برای جلوگیری از دسترسی مثلاحال فرض كنيد شخصي در ويندوز 98 شما برنامه partition magic را نصب نموده، اين برنامه امكاني را در اختيار مي گذارد كه از طريق آن مي توان تمامي پارتيشن ها را جستجو نمود كه از طريق كليك راست بر روي هر پارتيشن در خود برنامه و انتخاب گزينهBrowse از آن به راحتي مي توان محتويات هر پارتيشني فرضا پارتيشن ويندوزXP (NTFS) را مشاهده نمود و حتي پوشه هايي را كه شما آنها را از نظر دسترسي محدود كرده ايد به راحتي باز نموده و حتي امكان كپي، حذف و تغيير نام فايل هاي هر پوشه را نيز مي دهد،اين برنامه حتي قادر به جستجو و كپي و حذف تغيير نام تمام فايل هاي لينوكس نيز است.
حال همان پوشه اي را كه در XP از نظر دسترسي محدود كرده بوديد اين بار رمز گذاري هم بكنيد(از طريق گزينه encrypt). در اين صورت نام آن پوشه و تمامي فايل هاي آن به رنگ سبز در خواهد آمد. حال دوباره در برنامه Partition Magic در ويندوز 98 ازطريق گزينه Browse سري به همان پوشه بزنيد خواهيد ديد كه مي توانيد تمامي پوشه و زير پوشه آن پوشه و همچنين فايل ها را مشاهده كنيد و حتي قادر به حذف و تغيير نام آنها نيز خواهيد بود، ولي به احتمال زياد قادر به كپي كردن آن فايل هاي قفل گذاري شده براي كپي به پارتيشن ديگر، براي باز كردن و ديدن محتويات فايل ها نخواهيد بود و با پيام خطايي از طرف برنامه مواجه خواهيد شد. پس اين رمز گذاري فقط باعث شد كه از ديدن فايل محروم شويم ولي حذف و كپي نام آنها به راحتي انجام مي گيرد حتي مجوزهاي عدم دسترسي هم بي فايده است .
نتيجه مي گيريم كه حتي با فايل سيستم NTFS نيز فايل هاي ما در خطر هستند, آن هم خطر جدي! پس براي اينكه فايل هاي خود را هميشه در امان نگه داريد يا يك ويندوز نصب كنيد, يا برنامه هايي مثل partition magic را روي هر ويندوز خود نصب كنيد وحتما براي ورود به برنامه كلمه عبور قرار دهيد تا افراد غير مجاز نتوانند به آن دسترسي پيدا كنند و حتي با دوباره نصب آن به كلمه عبور براي گشودن برنامه نياز دارند، و خوشبختانه در خود ويندوز xp كاربران محدود نمي توانند به برنامه هاي سيستمي مثل Partition Magic دسترسي داشته باشند و فقط كاربران ازگروه مديران (Administrators) مي توانند برنامه ها را حذف و نصب كنند. با تمام اين اوصاف مي بينيد كه Partition Magic كه يك نرم افزار ساده است و اين كار را انجام مي دهد. پس به راحتي مي توان برنامه هايي ساخت كه حتي با وجود رمزگذاري فايل ها قادر به دسترسي و دستيابي آنها بدون از دست رفتن محتويات آن باشيم.
شما باید قبل از encrypt کردن یک ریکاوری ایجنت درست می کردید چون تنها چیزی که می تواند فایلهای اینکراپت شده را برگرداند ریکاوری ایجنت می باشد .
http://www.sakhtafzar.com/article/cipher...emp/2.html
این مشکل از فايلهاي Certificate اي ميباشد ( مربوط به Encryption ويندوز ) كه با نصب مجدد ويندوز از بين رفته اند ، اين فايلها حاوي اطلاعات مهم فايلها و پوشه هاي Encrypt شده در ويندوز ميباشند.
قابليت Encrypting File System يا EFS در ويندوز يكي از قابليتهاي بسيار مفيد و سودمند ميباشد اما به شرط آنكه جوانب احتياط در مورد استفاده از آن كاملا رعايت شود. شما اگر يك نسخه پشتيبان از Certificate هاي مربوط به EFS در ويندوز قبلي خود تهيه مي نموديد هرگز با چنين مشكلي مواجه نميشديد.
متاسفانه راه حل هاي عملي براي بازيابي اين فايلها و اطلاعات آنها بسيار محدود ميباشند و نتيجه بخش بودن آنها زياد اميدوار كننده نيست ، اما براي شروع از ساده ترين راه
1=از طریق ویندوز ویستا وارد این فولدر بشید و در تنظیماتش Owner را عوض کنید
2=از طریق لینوکس های لایو بدون دردسر وارد این فولدرها بشید!
3=روش اول:بصورت ادمین وارد شو روی درایو یا فولدری که مشکل داره راست کلیک کن و Properties>Security مثل چیزی که عکس نشون میده
اگر آیکونی غیر از آیکونی که در قسمت 1 عکس هست میبینی اونو با دکمه های قسمت 2 پاک کن و اگر چیزی نموند دکمه Add رو بزن و نام کاربری خودت رو به لیست اضافه کن و بعد چک کن که از قسمت 3 چک Allow برای Full Control خورده باشه بعد از قسمت 4 بر روی Advanced کلیک کن تا صفحه عکس بعد بیاد
تو صفحه بعد عم هر کاربری که آیکون غیر طبیعی داره رو پاک کن دقت کن که فقط آیکون غیر طبیعی مثلا سیاه و سفید و بقیه رو بزار باشه و چک Replace permission... رو هم بزن و همین عملیات رو برای قسمت Owner هم اجرا کن و در نهایت Apply یا Ok کن. بسته به حجم درایو شما یه مقدار طول میکشه و بعد احتمالا مشکل رفع میشه.
4= استفاده از نرم افزارهایی که برای این کار ساخته شده
http://www.elcomsoft.com/aefsdr.html
Advanced EFS Data Recovery :
آدرس سايت سازنده :
http://www.crackpassword.com/products/prs/mswin/efs
آدرس دانلود مستقيم :
http://www.elcomsoft.com/download/files/aefsdr.zip
حجم نرم افزار : حدود 750 كيلوبايت
اين نرم افزار اطلاعات Encrypt شده مربوط به فايلها و پوشه هاي EFS را در صورت موجود بودن در SYSKEY هاي سيستم در اختيارتان قرار ميدهد.
تصويري از محيط نرم افزار :
EFS Key :
آدرس سايت سازنده :
http://www.lostpassword.com/efs.htm
آدرس دانلود مستقيم :
http://www.lostpassword.com/demos/efskeyd.exe
حجم نرم افزار : حدود 550 كيلوبايت
كار اين نرم افزار نيز تقريبا مشابه نرم افزار قبلي ميباشد.
تصويري از محيط نرم افزار :
[img]
Data Recovery Wizard Professional 3.0 :
آدرس سايت سازنده :
http://www.easeus.com/datarecoverywi...wizard-pro.htm
آدرس دانلود مستقيم :
http://www.easeus.com/datarecoverywi...drwprodemo.zip
حجم نرم افزار : حدود 4.6 مگابايت
عملكرد اين نرم افزار با دو نرم افزار قبل متفاوت است ، اين نرم افزار در اصل كارش بازگرداني فايلهاي از دست رفته در سيستم ميباشد و ممكن است شما را به اين فكر فرو ببرد كه شايد ارتباط زيادي با مشكل شما نداشته باشد !!!
اما در توضيحات اين برنامه قسمتي با عنوان " Supports recovery of compressed and encrypted files on NTFS " وجود دارد كه دقيقا موضوع را به مشكل شما ربط ميدهد. با كمك اين قابليت در اين نرم افزار شما قادر خواهيد بود فايلهاي Encrypt شده در ويندوز را بازيابي نماييد و محتويات آن را به حالت عادي بازگردانيد ( البته در شرايطي خاص ).
تصويري از محيط نرم افزار :
اينها روشهاي نرم افزاري بود كه شما ميتوانيد هر يك را به كار بگيريد ، البته ممكن است نرم افزارهاي بسيار ديگري نيز در اين مورد وجود داشته باشند ، اما توجه داشته باشيد كه اين موارد بيشترين آمار مثبت بودن كارايي را در بين تمام نرم افزارهاي موجود داشته اند.
روش هاي ديگري نيز همچون استفاده از EFS Recovery Agent certificate نيز وجود دارند كه معمولا مستلزم وجود فايل يا پوشه در همان ويندوزي است كه عمل Encrypt بر روي آنها صورت پذيرفته است. اما اين روشها نيز در موارد گوناگون نتيجه بخش بوده اند.
روشهاي ديگر به نحوي با Hack نمودن اين فايلها و فولدرها در ارتباط هستند و روشهاي تقريبا دشوار و زمان گيري هستند.