ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فایل های اینکیریپشن شده ی کامپیوترم بعد از نصب ویندوز جدید غیر قاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
احتیاج به نصب ویستا نیست! داخل خود XP هم جواب داد.
سلام

لرد عزیز من تو قسمت Properties>Security طبق عکسهایی که فرستادید همه تغییرات رو انجام دادم

اما در قسمت ok آخر که مدتی طول میکشه تا ok شه

سیستم پیغام :
unable to set new owner on a $H@BN@M (E)
access is denied
ok

می ده .حالا چه کاری باید انجام بدم؟
full funectin هست اما اون قسمت ok نمیشه
با سلام
با توجه به اینکه میدونم از دست دادن اطلاعات خیلی سخته لازم دیدم تو این سایت عضو بشم..

مشکل شما اینه که چون ویستا رو سیستمت نصب بود باعث شده security روی فایل ها فعال بشه و چون الان ویستا نداری و احتمالا admin هم نیستی نمیتونی به فایلها دسترسی پیدا کنی..
چون مطلب قدیمیه بیشتر توضیح نمیدم.. ولی اگه همچنان مشکل داری همینجا بحث رو دنبال کن و من بیشتر راهنمایی میکنم برای دسترسی به فایلها.. باید بگم فایل های شما 100% قابل بازگشت هست در کمتر از 5 دقیقه

اگر بحث رو دنبال کردید به آی دی من در یاهو اطلاع دهید تا بیشتر راهنمایی کنم

my id : jalil_enrique_63
(۱۵-دى-۱۳۸۷, ۱۷:۳۶:۰۰)jalliill نوشته است: [ -> ]با سلام
با توجه به اینکه میدونم از دست دادن اطلاعات خیلی سخته لازم دیدم تو این سایت عضو بشم..

مشکل شما اینه که چون ویستا رو سیستمت نصب بود باعث شده security روی فایل ها فعال بشه و چون الان ویستا نداری و احتمالا admin هم نیستی نمیتونی به فایلها دسترسی پیدا کنی..
چون مطلب قدیمیه بیشتر توضیح نمیدم.. ولی اگه همچنان مشکل داری همینجا بحث رو دنبال کن و من بیشتر راهنمایی میکنم برای دسترسی به فایلها.. باید بگم فایل های شما 100% قابل بازگشت هست در کمتر از 5 دقیقه

اگر بحث رو دنبال کردید به آی دی من در یاهو اطلاع دهید تا بیشتر راهنمایی کنم

my id : jalil_enrique_63

سلام

لطفا بحث رو کامل ادامه بدید. چون برای سیستم من خیلی اتفاق جدی افتاده. تمام اطلاعاتم رمز گذاری شده و ویندوزمو عوض کردم ، هنوز هم همینطوره و باز نمی شن.

متشکرم
دوستاني كه نياز دارند فايلهاي محرمانه شون رمزنگاري مطمئن بشه و با خرابي مثلا ويندوز از دست نره بهشون رمزنگار سايفر را پيشنهاد ميكنم ، البته به نسبت رمزنگاري ويندوز كه رايگانه ، اين خيلي گرونه ، 350 هزارتومن.
ولي امنيت فوق العاده بالاي اطلاعات تضمين شده هست.

سایتش باز نمیشه ;; چه فرقی با "ترو کریپت" خودمون میکنه این ؟
روش رمزنگاریش یا چیز دیگه ؟
خود ویندوز 7 انکریپت میکنه یه کلید هم بهت میده
دیکریپت هم که نمیشه به هیچ عنوان
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۴:۲۶:۱۶)babyy نوشته است: [ -> ]سایتش باز نمیشه ;; چه فرقی با "ترو کریپت" خودمون میکنه این ؟
روش رمزنگاریش یا چیز دیگه ؟
باز ميشه :)

روش رمزنگاري تركيبي از RSA - SHA512 - RC5 و كليدهاي رندوم ران تايم* هست كه در نوع خودش نمونه مشابه نداره :)
فرقش توي نوع كليده ، كليد هاي سخت افزاري( توكن) ميده . ديگه شخص نگران لو رفتن پسورد ، كيلاگرها ، تروجانها يا سرقت فايل private توسط هكرها نيست ، تنها راهش در اختيار داشتن فيزيكيه كليدهست كه خب ديگه از حوزه امنيت ديجيتال خارجه :)

* :
فايل ضميمه يك فايل متني ساده هست كه توش نوشته شده 123 ، و يك فايله كه دو مرتبه مختلف با يك كليد ثابت رمز شده ، هر بار با يك الگوريتم رندوم ولي قابل بازگشت فايل را ميسازه
صفحه‌ها: 1 2 3 4