سلام
من چند تا فایل DLL دارم که از اونها برای قفل گذاری بر روی نرم افزارها استفاده می شه. این فایلها رو باز کردم و به توابع داخلشون دسترسی دارم.حالا می خوام از این توابع داخل VB استفاده کنم.
مشکل اینجاست که این فایلها داخل ریفرنس نمیان و طریقه لود کردن اونها رو هم بلد نیستم.
ممنون می شم اگه یه کمکی بفرمائید
سلام.
شاید استفاده از CreateObject بتونه مشکلت رو حل کنه.
کد:
CreateObject("DllName.FunctionName")
یه نمونه که به جای قرار دادن Scripting Runtime تو ریفرنس برای ایجاد FileSystemObject، اونو با CreateObject ساختم رو می تونی
اینجا ببینی.
امیدوارم کمکت کنه.
ممنونم Mbza1 عزیز . می رم امتحان کنم .....
سلام.
Mbza1 نه، من Mbza11 هستم.
قابلی نداشت.
خیلی معذرت می خوام !! ;)
ولی نتونستم از اون روشی که گفتی استفاده کنم. راه دیگه ای به نظرت می رسه؟؟ ممنون می شم بازم کمکم کنی قضیه یکم حیاتی شده!!!
سلام.
خواهش می شود.
تنها احتمال جواب ندادن این روش اینه که DllName داخل برنامه (موقع لود شدن از طریق ریفرنس یا...) هم اسم خودش نباشه.
من همیشه از همین دوتا روش استفاده می کنم و روش دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
فکر کنم از تو ریجیستری بتونی DllName رو دربیاری.
والا چه عرض کنم.... من سورس DLL رو می تونم باز کنم ، به تمام توابع اون دسترسی دارم، می دونم دقیقا این DLL از چه فایلهایی استفاده می کنه و تقریبا می تونم حدس بزنم از چه توابع API هم استفاده می کنه ولی نمی تونم تو VB لودش کنم !!!!! ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اگه می شه یه سورسی چیزی به زبان VB برام بزار تا ازش استفاده کنم
سلام.
اگه می تونی Dll رو با اسم توابعش بزار تا ببینم چیکار می شه کرد.
شاید از اون نوع Dllها بشه که تو VB لود نمی شه و با برای زبان های دیگه است.
داخل فایل DLL حدود 16 تابع وجود داره ولی هیچ کدوم کار نمی کنن. من اون توابع رو اینجا می نویسم فایل رو هم اون آخر گذاشتم بلکه شما یه کاری بکنی.
CheckLock
CheckLockA
CheckLockW
GetComputerIdA
GetComputerIdW
GetRegistrationInfoA
واقعا شاید کار سختی نباشه ولی من تا حالا این کار رو نکردم. ممنون می شم اگه کمکم کنید.
[
attachment=665]
سلام.
فعلا یه خورده سرم شلوغه، در اولیم فرصت بهت جواب میدم.
سلام.
اینو از کجا پیدا کردی؟
حتی تو Net. هم نتونستم لودش کنم. موقع رجیستر شدن هم که خطا می ده.
از هفت هشت تا Dll ویندوز هم استفاده کرده برای توابع API داخلی خودش.
من که عقلم به جایی نمی رسه. از دوستان اگه کسی می دونه لطفا جواب بده. با سپاس فراوان.