سلام دوستان .
یه خواهش دارم .تو رو خدا یکی از شما ها بیاید و مرام بزارید و یه مقاله آموزشی در مورد ساخت تروجان کلاینت بنویسید . یا هرکی که میتونه این مقال رو درست کنه معرفی کنید
آخه با مرام !! این همه سورس تروجانهای قدرتمند و قد و نیم قد تو سایت ریخته ، یکیشون رو با توضیحات کنارش بخونی و یاد بگیری بسه واست!! شما با این پستی که دادی به این همه زحمت تروجان نویسها بی اعتنایی کردی!!!
آقا جون من مبتدی هستم .
میشه بگی تو کدوم لینک سورس تروجان های قدرتمند ریخته
بدشم اگر بلد بودم از سورس تروجان ها استفاده کنم که این تایپک مطرح نمیکردم
دمت گرم آقا پیمان خیلی با حال و با مرامی . خیلی ازت خوشم اومده . چه خوب که همه آدما وقتی که به یه جایی رسیدن و یه چیزایی بلد شدن زود خودشونو گم نکنن و همیشه یادشون بیفته که اول خودشون از کجا شروع کرده . حالا بگزریم
خدا رو شکر تمامی مسولان و کاربران فعال این سایت همگیشون مثل آقا پیمان جهانشاهی با مرامن
من به دلایلی نامعلوم (که بدا اگه خواستید بهتون میگم) باید آموزش ویروس نویسی و تروجان نویسی کلاینت یا غیره رو یاد بگیرم . حالا هرکی میتونه کمکم کنه یا علی
در ضمن من اون کتابی که شما گذاشته بودیدو خوندم
میخوام بهم بگید که من مبتدی از اول باید چه چیزهایی رو برای تروجان نویسی کلاینت یاد بگیرم . از اول تا آخرش . اگه میشه برای دانلود بزارید . تو رو خدا خیلی نیاز دارم
sayberiya نوشته است:دمت گرم آقا پیمان خیلی با حال و با مرامی . خیلی ازت خوشم اومده . چه خوب که همه آدما وقتی که به یه جایی رسیدن و یه چیزایی بلد شدن زود خودشونو گم نکنن و همیشه یادشون بیفته که اول خودشون از کجا شروع کرده . حالا بگزریم
خدا رو شکر تمامی مسولان و کاربران فعال این سایت همگیشون مثل آقا پیمان جهانشاهی با مرامن
من به دلایلی نامعلوم (که بدا اگه خواستید بهتون میگم) باید آموزش ویروس نویسی و تروجان نویسی کلاینت یا غیره رو یاد بگیرم . حالا هرکی میتونه کمکم کنه یا علی
در ضمن من اون کتابی که شما گذاشته بودیدو خوندم
میخوام بهم بگید که من مبتدی از اول باید چه چیزهایی رو برای تروجان نویسی کلاینت یاد بگیرم . از اول تا آخرش . اگه میشه برای دانلود بزارید . تو رو خدا خیلی نیاز دارم
سلام دوست عزیز
اگه مشکلی یا سوالی داری می تونم من بهت کمک کنم
در ضمن این نکته هم بگم که درسته که کسی نباید خودشو گم کنه اما همه ی ماها سختی ها شو کشیدیم که الان 4 تا چیز بلدیم.
در هر صورت شما دلگیر نشید
اینم اطلاعاتم :
My Phone Number : 09354094856
My Mail : Hossein_Booter_Hacker@yahoo.com
ممنون از شما آقای mindhunter
سلام دوستان . کسی دیگه نمیتونه در این مورد به من کمک کنه .
ممنون از تمامی دوستانی که کمک کردن .
آقا پیمان منطزر کمک بدی شما هم هستم
age amozesh vb mikhai bia be inja
mrssoft.blogfa.com