۱۴-دى-۱۳۸۶, ۰۰:۲۴:۵۸
صفحهها: 1 2
۱۴-دى-۱۳۸۶, ۱۰:۵۸:۰۲
متاسفانه اینجا برای کرک کردن قفل نرم افزارهای داخلی حق بحث نداریم ولی خارج از اینجا اگه سی دی اون دستم باشه یا لااقل قفل اون می شه براش کرک تهیه کرد. مخصوصا قفل تلفنی ها!!
۱۴-دى-۱۳۸۶, ۲۱:۱۰:۳۳
حالا يه راهنمايي بكنيد من چكار كنم لطفا
۱۵-دى-۱۳۸۶, ۱۶:۴۸:۰۹
آخه رفیق گلم ! وقتی من نمی دونم اونا چه جور قفلی روی برنامه هاشون دارن چطور راهنماییت بکنم؟!!
۱۸-دى-۱۳۸۶, ۱۹:۲۰:۱۸
پس لطفا يك سايت خ.ب معرفي كنيد
۱۹-دى-۱۳۸۶, ۱۰:۳۱:۴۶
۱۹-دى-۱۳۸۶, ۱۱:۵۲:۲۰
سلام
این سایت چه زبانی؟
¾ب³çاد¼¼؟ن. ء¤¸» ؟ہ·£¸¸؟، ±غہ» ؟أ¸®°شµا¾î¼ °¨ب¸°، »ُ·س½ہ´د´ظ.
±×µ؟¾ب ہج°÷؟، ¹و¹®اط ءض¼ج´ّ ؛ذµé²² ء¤¸» °¨»çہا ¸»¾¸ہ» µه¸®¸é¼
»çء¤»َ ¾÷µ¥ہجئ® ادءِ ¸ّاد°ي ہض´آء،ہ» ¾çاطاط ءض½أ±â ¹ظ¶ّ´د´ظ.
این سایت چه زبانی؟
¾ب³çاد¼¼؟ن. ء¤¸» ؟ہ·£¸¸؟، ±غہ» ؟أ¸®°شµا¾î¼ °¨ب¸°، »ُ·س½ہ´د´ظ.
±×µ؟¾ب ہج°÷؟، ¹و¹®اط ءض¼ج´ّ ؛ذµé²² ء¤¸» °¨»çہا ¸»¾¸ہ» µه¸®¸é¼
»çء¤»َ ¾÷µ¥ہجئ® ادءِ ¸ّاد°ي ہض´آء،ہ» ¾çاطاط ءض½أ±â ¹ظ¶ّ´د´ظ.
۱۹-دى-۱۳۸۶, ۱۹:۳۳:۳۷
به زبان چینی هست دیگه!! موقعی که سایت داره باز می شه یه پیغام می ده که می خواد زبان رو نصب کنه. اون رو اوکی کن تا بتونی حروف رو درست ببینی.
۱۹-دى-۱۳۸۶, ۱۹:۳۳:۴۱
سلام.
زبانش آسیای شرقی هست باید تو Regional and Language Options و تو قسمت Language برای نصبش اقدام کنی تا بتونی کلمات داخل سایت رو خوب ببینی.
البته از لینک های بالا بعضی ها رو که انتخاب کنی متن مربوط به اون لینک به صورت انگلیسی میاد.
من نمی دونم Di Di چجوری این زبونو بلده و می تونه بخونه؟!! به ماهم یاد بده، ثواب داره.
زبانش آسیای شرقی هست باید تو Regional and Language Options و تو قسمت Language برای نصبش اقدام کنی تا بتونی کلمات داخل سایت رو خوب ببینی.
البته از لینک های بالا بعضی ها رو که انتخاب کنی متن مربوط به اون لینک به صورت انگلیسی میاد.
من نمی دونم Di Di چجوری این زبونو بلده و می تونه بخونه؟!! به ماهم یاد بده، ثواب داره.
۱۹-دى-۱۳۸۶, ۱۹:۴۰:۴۷
سلام Mbza11 جان
برای استفاده از یابت باید از همون لینکهای بالا استفاده کنید. اون متن اول سایت فقط جنبه خوش آمد گویی داره!! می تونید برای ترجمه اون از گوگل کمک بگیرید. همچنین بیبی لون هم می تونه ترجمه اش کنه. کیفیت این نوع ترجمه هم اونقدر بالاست که سربازهای آمریکایی مستقر در عراق به متن ترجمه شده گوگل بیشتر از مترجمهای عراقی اعتماد دارن!!!!
برای استفاده از یابت باید از همون لینکهای بالا استفاده کنید. اون متن اول سایت فقط جنبه خوش آمد گویی داره!! می تونید برای ترجمه اون از گوگل کمک بگیرید. همچنین بیبی لون هم می تونه ترجمه اش کنه. کیفیت این نوع ترجمه هم اونقدر بالاست که سربازهای آمریکایی مستقر در عراق به متن ترجمه شده گوگل بیشتر از مترجمهای عراقی اعتماد دارن!!!!
۳۰-دى-۱۳۸۶, ۱۱:۱۰:۱۵
این سایت پره از اموزشهای عملی هستش که بصورت فایل زمیمه هستند و بر خلاف متون سایتش بصورت word و انگلیسی هستند چیزه جالبیه (همشو برداشتم جمعا 35 مگ شد)
برای ترجمه صفحات مختلف وب از هر زبونی به انگلیسی میتونین از سایت http://www.babelfish.com/ استفاده کنین
مهم نیست که از چه قفلی استفاده کردن مهم اینه که قفلش از چه روشهایی استفاده میکنه
در ضمن من یه سری اموزش فارسی کرک در 11 جلسه رو دارم اگه اینجا طالب داره بزارم واسه دانلود
برای ترجمه صفحات مختلف وب از هر زبونی به انگلیسی میتونین از سایت http://www.babelfish.com/ استفاده کنین
مهم نیست که از چه قفلی استفاده کردن مهم اینه که قفلش از چه روشهایی استفاده میکنه
در ضمن من یه سری اموزش فارسی کرک در 11 جلسه رو دارم اگه اینجا طالب داره بزارم واسه دانلود
صفحهها: 1 2