ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت برنامه نصبي در vb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
يه برنامه كوچيك تو ويبي 6 نوشتم كه يه مديا پلير داره و چند تا ليبل كه با زدن هر ليبل بايد يه فيلم كوتاه پخش بشه
اين برنامه رو مي خوام نصبيش كنم يعني بشه رو سيستم هاي ديگه نصب كنم و با package & Deployment نصبيش كردم ولي بعد از نصب با اينكه فيلم ها هم در سيستم مقصد كپي ميشن ولي برنامه اجرا ميشه ولي فيلم ها پخش نميشن
هر كي بلده كمكم كنه ممنون ميشم
سلام.
احتمالا برای آدرس فیلم ها آدرس کامل دادی یعنی:
کد:
d:/program/movie/01.avi
برای اینکه فیلم ها همیشه اجرا بشند باید آدرس رو به صورت زیر وارد کنید:
کد:
movie/01.avi
اینجوری فیلم هایی که تو پوشه Movie که کنار فایل اجرایی برنامه هست اجرا می شند.
سلام
ممنون از لطفت اين كار رو كردم ولي برنامه كه اجرا نشد يه ايراد هم موقع نصب اضافه شد
msvcrt.dll out of memory
يه همچين ايرادي موقع نصب ميگيره
مي شه راهنمايي كنين من تو ويبي تازه كارم
این ایراد چندان مهمی نیست کافیه Ignore رو بزنی و نصب رو ادامه بدی. این مشکل زمانی رخ می ده که قبلا همین برنامه رو نصب کردین ومجددا می خواین اون رو نصب کنید. این کار با حذف این فایل و نصب مجدد اون همراه هست که چون فایل مورد نظر در حال اجراست ، سیستم قادر به حذف اون نیست. البته حذف نکردن اون هیچ تاثیری در اجرای برنامه نصب شده نداره.
برای مشکل فیلم ها هم تا سورس برنامه یا لااقل قطعه کدی که باعث ایجاد خطا می شه رو اینجا نزارید نمی شه مشکل رو به راحتی حل کرد.
سلام DiDi جان
ممنون از لطفت
نكته اي كه mbza11 گفته بود رو امتحان كردم به درد جايي مي خوره كه فقط فايل اجرايي پروزه رو سي دي كپي شده باشه و بخوايم از سي دي برنامه رو اجرا كنيم
ولي من مي خوام برنامم اجرايي باشه مثل اين سي دي هاي آموزشي
كه نصب مي شن و اجرا ميشن با installer vise هم نصبيش كردم ولي برنامه اجرا شد ولي بازم فيلم هارو پخش نمي كنه معلومه ايراد از برنامه است نه از روش نصبي كردن
اين كد رو واسه هر ليبل نوشتم تا با زدن ليبل ها فيلم پخش بشه
Private Sub Label1_Click()
Label1.BackColor = vbRed
Dim fso1 As New FileSystemObject
dk = fso1.GetFolder(Dir1.Path)
wmp1.URL = dk + "\aaa3.AVI"
End Sub
ممنون ميشم كمكم كنين اين برنامه راه بيفته
خوب می شه دقیقا بگی چه خطایی می ده. این کدها ایرادی ندارن شاید ایراد از جای دیگه ای باشه. به هر حال اگه برات امکان داره یک قطعه کد کامل رو اینجا آپ کن
سلام.
کد:
wmp1.URL = dk + "\aaa3.AVI"
اگه درست یادم باشه کامپوننت ویندوزمدیاپلیر (WMP) یه روال به اسم Open یا OpenFile داره اونو امتحان کن (اگه بود) باید جواب بگیری.
اگه اشتباه نکنم استفاده از URL فقط موقعی هست که بخوای از یه هاست فایلتو لود کنی.

نقل قول: نكته اي كه mbza11 گفته بود رو امتحان كردم به درد جايي مي خوره كه فقط فايل اجرايي پروزه رو سي دي كپي شده باشه و بخوايم از سي دي برنامه رو اجرا كنيم
این روش رو در هرجایی خصوصا اگه قرار باشه با دیتابیس کار کنی می تونی به کار ببری. خودم همیشه از این روش استفاده می کنم.
موقع ایجاد فایل نصب بعد از اضافه کردن فیلم ها، آدرس مقصد اون ها رو ProgramAPP/data (همون آدرس فایل اجرایی برنامه/پوشه فیلم ها) بده (باید اسم پوشه رو تایپ کنی).
موقعی که برنامت مثلا تو پوشه X نصب شد و فایل اجرایی برنامه تو اون قرار گرفت پوشه Data هم توهمون پوشه X قرار می گیره و برنامه راحت می تونه با اون کار کنه.
mbza11 ممنون مشكل پخش فيلم حل شد با همون روش
نقل قول: موقع ایجاد فایل نصب بعد از اضافه کردن فیلم ها، آدرس مقصد اون ها رو ProgramAPP/data (همون آدرس فایل اجرایی برنامه/پوشه فیلم ها) بده[quote]
ولي حالا موقع نصب اين خطا رو ميده و نصب نميشه
some of your sistem files are out of date
و مي خواد كه سيستم ريستارت بشه
سلام.
این خطا بخاطر این هست که تعدادی از فایل هایی که قراره برنامه باهاشون کار کنه، قدیمی هستند و برنامه برای به روزرسانی اون ها نیاز به ریستارت داره تا اون فایل ها در حال استفاده توسط ویندوز نباشند.
سلام
بازم ممنون از راهنمايي هاتون
ولي من تو اين برنامه فايلي ندارم كه بخواد قديمي باشه يا جديد؟؟
مگر اينكه فايل هايي باشند كه برنامه نصبي ايجاد ميكنه؟؟
چطوري ميشه فهميد كدوم فايل ها قديمي هستند؟ممكنه مشكل از نوع ويژوال بيسيكي باشه كه نصب كردم يا مشكل به ويندوزم بر مي گرده ؟؟؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام.
اول بگو برنامه نصبی رو روی همون ویندوزی که ویژوال استودیو نصب هست اجرا می کنی یا روی یه ویندوز دیگه؟
اگه روی یه ویندوز دیگه اجرا می کنی ممکنه فایل های مربوط به VBRunTime، که مسئول اجرای پکیج های ساخته شده با خود VB هستند، آپدیت نشده باشند که باید VBRun-SP6 رو نصب کنی (البته همونطور که گفتم ممکنه اینجوری باشه).

Exclamation این رو هم در نظر داشته باش که علاوه بر فایل هایی که خودت به برنامه اضافه می کنی یه سری فایل ها هم توسط برنامه های پکیچ کننده به فایل نصبی اضافه می شه تا کار نصب به خوبی انجام بگیره.
صفحه‌ها: 1 2