ايران ويج

نسخه‌ی کامل: explorer.exe
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
salam man farsi Keyboardam nadasht sorry intori neveshtam ....
Man WIndowsam BAla miad faghat BG neshon mide va desktopam bala nemiad ... va faghat menu taskmanager mishe ejra kard...va vaghti explorer mizanam explorer.exe ro find nemikone ... chi kar konam mishe yeki komak kone ?
سلام.
دوتا کار می تونی بکنی:
1- اگه یه ویندوز دیگه روی سیستمت داری فایل Explorer.exe رو از تو System32 اون به System32 این ویندوز (اگه عادی نشد از طریق داس) کپی کن. این کار در اغلب موارد جواب می ده.
2- اگه از روش بالا جواب نگرفتیSad، باید ویندوز رو با استفاده از سی دی بوت ویندوز ریپیر کنی.
اگه باز هم نشد Angry دیگه باید ویندوزتو عوض کنی (فکر کنم).Whistle
سلام
همونطور که دوست خوبم Mbza11 گفتن مشکل شما مربوط به حذف یا تغییر نام Explorer هست. برای رفع مشکل سیستم در درجه اول باید علت ایجاد مشکل رو شناخت . مثلا اگه ویروس باشه ناچارید اول ویروس رو حذف کنید و بعد تاثیرات حضور اون رو رفع کنید وگرنه باز هم دچار مشکل می شید.
برای کپی کردن Explorer هم می تونید ویندوز رو ریپایر کنید ولی برای انجام سریعتر اون می تونید از داخل سی دی ویندوز وارد شاخه I386 بشید و فایل _Explorer.Ex رو داخل شاخه ویندوز اکسترکت کنید.برنامه اکسترکت داخل همون پوشه روی سی دی و همچنین داخل شاخه system32 قرار داره. راستی بد نیست اگه داخل SystemRot\windows\system32\dllCash رو هم نگاه کنی شاید فایل Explorer داخل اون وجود داشته باشه و بتونی اون رو کپی کنی ولی کپی کردن Explorer یک ویندوز دیگه ممکنه باعث ایجاد باگ در ویندوز بشه.
saeediso9002 نوشته است:salam man farsi Keyboardam nadasht sorry intori neveshtam ....
Man WIndowsam BAla miad faghat BG neshon mide va desktopam bala nemiad ... va faghat menu taskmanager mishe ejra kard...va vaghti explorer mizanam explorer.exe ro find nemikone ... chi kar konam mishe yeki komak kone ?
سلام دوست عزیز
همین مشکل شما 2 3 روز پیش برای من هم اتفاق افتاد...
من ویندوزم رو آپ کردم این جوری شد قبلاآ اینجوری نمی شد شاید هم اشکال از چیز دیگه ای بود Confused
اما با System Restore درست شد Happy یه امتحانی بکن Biggrin
سلام.
نقل قول: کپی کردن Explorer یک ویندوز دیگه ممکنه باعث ایجاد باگ در ویندوز بشه.
و
نقل قول: اما با System Restore درست شد یه امتحانی بکن
کاملا تایید می شه.Biggrin