ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در آپدیت دیتابیس در شبکه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من یه پروژه نوشتم که از طریق شبکه دیتابیس رو آپدیت میکنه. یعنی برنامه رو کلاینت ها نصب میشه و دیتابیس رو سرور اصلی تو شبکه هست. کلاینت ها باید اطلاعات دیتابیس رو آپیدیت کنن.
وقتی برنامه رو رو یه سیستم چک میکنم یعنی سرور و کلاینت رو یه سیستم در نظر میگیرم بدون مشکل کار میکنه و اطلاعات آپدیت میشن. ولی وقتی تو شبکه برنامه رو تست میکنم این ارور رو میده.
کد:
An error has occurred while establishing a connection to the server.  When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)"

کانکشن استرینگ رو به این صورت تعریف کردم.
کد:
"server=408-st10\\SQLEXPRESS;database=Info;" + "Integrated Security=true;";
408-st10 اسم کامپیوتری که دیتابیس روشه و باید آپدیت شه. به جای 408-st10 آیپی اون کامپیوتر رو هم قرار دادم ولی باز همون ارور رو داد.
دومین شبکه هم مشکل نداره و سیستم ها همدیگه رو میشناسن و ارتباط دارن.
Data Source=408-st10;Initial Catalog=Info;Uid=h128;Pass=128
یه همچین چیزی رو یه تست کن
سلام.
این کد هم جواب نداد.
اینم ارورش تو شبکه.
سلام.
مشکل رو حل کردم.
سرویس SQL Server Browser در حالت دیفالت استاپه. این سرویس برای برقراری ارتباط باید استارت باشه. فایروال ویندوز هم باید آف باشه.