ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه موضوع فوق‌العاده جدي: در اينارو گل بگيريم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ashkan نوشته است:بابا بيخيال يكم كوتاه بيا اين بابا كه اصلا نگفته خليج عرب بلكه منظورش چيز ديگه بوده خواسته يه چيز ديگه رو بگه. مسله اصلي اينه كه اونها نبودن خودشونو به ما ميچسبوندن بلكه برعكس بود بابا . حالا داره ميگه پس چي شد؟؟؟
راستي من شنيدم تو خبرگذاريهاي خارجي گفتن بلاگرهاي ايراني تونستن نام خليج عرب رو از اينترنت حذف كنن (جدا كار بزرگي كردن- به اين ميگن قدرت در دنياي مجازي)
اشكان خان تو 8 سال جنگ تحميلي اين وحدت اسلامي كجا بود كه همه اينها به عراق كمك مي‌كردند. :evil: :evil:
بعدالتحرير: اشكان جون :wink: اين همون صفحه فيدبكه چه جوري كد اچ تي ام ال رو بدست آوردي؟!چون من همه‌اش اسكريپت جاوا تو properties مي‌ديدم. ثانيا اي ول دمت گرم اين ايران ويج ته سايته؟!Amaze Amaze :twisted:
ashkan نوشته است:كافيه يه صفحه نظرسنجي و يا صفحه ارسال ايميلي و يا عضويتي ... پيدا بشه ميشه كاري كرد كه مجبور شن اون صفحه رو بردارن (حتي اگه تعداد كسايي كه اين كارو ميكنن زياد باشه ميشه سايت رو خوابوند) پس مرحله نخست پيدا كردن يه همچين صفحه وبي هست توي اون سايته.
هركي پيدا كرد سريع خبر بده با لينك صفحه.
من گشتم ولي چيزي پيدا نكردم غير از فرم جستجو كه به درد نميخوره. شما فقط يه فرم فيد بك بهم معرفي كنيد اونوقت پيادش ميكنم!!! :wink:
kamran11958 نوشته است:
ashkan نوشته است:كافيه يه صفحه نظرسنجي و يا صفحه ارسال ايميلي و يا عضويتي ... پيدا بشه ميشه كاري كرد كه مجبور شن اون صفحه رو بردارن (حتي اگه تعداد كسايي كه اين كارو ميكنن زياد باشه ميشه سايت رو خوابوند) پس مرحله نخست پيدا كردن يه همچين صفحه وبي هست توي اون سايته.
هركي پيدا كرد سريع خبر بده با لينك صفحه.
من گشتم ولي چيزي پيدا نكردم غير از فرم جستجو كه به درد نميخوره. شما فقط يه فرم فيد بك بهم معرفي كنيد اونوقت پيادش ميكنم!!! :wink:
كامران عزيز هم من و هم اشكان خان آدرس رو بهت داديم. پستهاي بالا رو نگاه كن؟! :wink: اگه تو سايتشون بري . سايت رو انگليسي كن يك آيتم Your Feedback داره .
آقا اينجا چه خبره؟؟!! 8O 8O 8O
خوب گسترش جان من هم صفحه رو ساختم هم برنامه رو فقط يه مشكل كوچولو(همين مشكل به ظاهر كوچلو باگ اساسيه) هم سورس وي بي و هم صفحه ساخته شده رو برات ميفرستم و مشكل رو هم عنوان ميكنم.
اينجا رو يه نگاه بندازين 8) 8)
http://uptime.netcraft.com/up/graph?site...azeera.net
سلام من بعد از مدتها اومدم اول شرمنده دير شد دوم اين سايت رو مياريم پاين به همين زودي كارتون جالب بود مرسي
ببخشيد هم نبودم مدت زيادي بعدا دليلش رو ميگم اشكان شما هم سايت رو پتچ كردي؟ براي باگ جديد؟ خبرم كن :wink:
كدوم باگ ، كدوم پچ؟؟؟
صفحه‌ها: 1 2