سلام بچه ها معلم كامپيوترم يه برنامه گفته كه بسازم منم كه عاجز عاجز
اومدم از آقا كامران و....... كمك بخام اگه اينو درست كنيد ديگه هيچ چي نمي خام :cry: :arrow:
ديدين بعضي موقها زنگ مي زنيد يه جايي يه نفر ( كامپيوتر ) بر مي داره مي گه شماره ي 2 را وارد كنيد تا وارد شويد جال براي انجام اين كار شماره ي 23 را وارد كنيد
خلاصه يعني وي بي و تلفن !!!! :? :?
جونه خودتون كمكم كنيد
يعني وقتي يه نفرل زنگ مي زنه گوشي را كامپيوتر بر داره و هر شماره اي را كه طرف وارد مي كنه بفهمه !!!!!!!!! :roll:
آقا كامران گل من تماس گرفتن رو بلدم . :cry: :cry: ولي بلد نيستم وقتي يه نفر زنگ مي زنه برنامه ي من اونو برداره و پاسخ بده و طرف هر شماره اي را مي گيرد ما بفهميم
اگه اين كارو بتونيم انجام بديم خيلي خوب ميشه خيلي از شركتها ازمون مي خرن :? :?
راستي كامران من مي گم خيلي خيلي با معرفتي ها !!!!!مرسي خيلي حال ميدي
ايني كه ميگي رو ديدم ولي راستش نميدونم چطوريه برات از اينترنت جستجو ميكنم و اگه پيدا كردم مينويسم.
آقاي كريشنا(راستي اين نام يكي از خدايان هندي هاست درسته؟ ) من برات پرسيدم گفتن اين يه كارت خاصي داره به نام دايالوجيك (خيلي هم گرونه) به همراه نرمافزار مربوطه كه همين كارو انجام ميده ، فك نكنم بشه با مودم اين كارو كرد.
براي برداشتن گوشي ATH1
براي گذاشتن گوشي ATH0
براي اينكه Modem خودش گوشي رو برداره ATS0=1
,وقتي تلفن زنگ ميزنه Modem و Ring رو برات ميفرسته
براي تشخيص شماره روشهاي الكترونيكي راحت تره ولي اگه بايد كامپيوتري باشه بايد بري سراغ پردازش صوت چون هر كليد تركيب دو فركانسه
سلام بچه از اشكان و كامران و هاـ... مرسي كه به فكر بوديد
اين كارو من به صورت سورس مي خام منم توي اينترنت زياد گشتم :cry: :cry:
ببخشيد در بالايي نوشتم بچه ولي منظورم بچه ها بود
ولي خواهشا اينو برام پيدا كنيد
خيلي مرديد وجدانن :wink:
آقا اشكان ببخشيد
گفته بودي :
راستي اين نام يكي از خدايان هندي هاست درسته؟
---
آره درسته يكي از خدايان هنده كه مي گن پر قدرتترينشون بوده يكي از نويسندگان هندي هم هست !!!! :wink:
ولي جونه تو اين ديالوجيك را پيدا كن
من مجانيش را مي خام :oops: :oops: :oops:
خوب اين ديالوجيك يه بورد سخت افزاري هست مجاني نيست
شنيدم قيمتش هم نسبتا بالا (بالاي ميليون) هست . بازم به چشم ميگردم تو اينترنت ببينم براي مودم هم يه همچين چيزي هست يا نه. راستش خيلي گشتم ولي چيزي يافت نشد.
سلام عزيز
آقا من با تلفن و مودم كار كردم همين چند وقت قبل يه تلفن گويا برا آموزش و پروش اينجا ساختم كه الان تو چند تا مدرسه نصب شده دقيقا همونه كه ميخاي . البته كامپوننت هم برا تلفن زياد هست ولي من يكي كه مجاني باشه ساده باشه و كامل نديدم من خودم يه كامپوننت نوشتم كه خيلي عالي و ساده تمام كارها از كالر آي دي گرفته تا ضبط صداي طرف رو انجام ميده اگه بيشتر ميخاي بدوني با آى دي من تماس بگير .