ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک برایه برنامه نویسی ++C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یک برنامه ای می خواهم که بیشتر کلاسها در آن به کار برده بشه.خواهش میکنم برای پروژه ای درسی می خواهم و وقت ندارم.خیلی ممنون.Sad[/font]
سلام
بد نبود اگه بیشتر توضیح می دادی؟؟
اونجوری فک کنم راحت تر می شد کمکت کرد
خب راست میگه! چه جور برنامه ای میخوای، بگو تا بجه ها برات بنویسند
zacaria نوشته است:خب راست میگه! چه جور برنامه ای میخوای، بگو تا بجه ها برات بنویسند
برای پروژه درسی این کار اطلا درست نیست اخه ایشون خودشون باید یاد بگیرند بهتره خودشون یه بسم الله بگن و کرو شرو کنن هر جاش که مشکل داشتن مطرح کنن تا دوستانی که میتونن جواب ایشونو بدن
نقل قول: سلام
بد نبود اگه بیشتر توضیح می دادی؟؟
اونجوری فک کنم راحت تر می شد کمکت کرد
موافقم
lord_viper نوشته است:
zacaria نوشته است:خب راست میگه! چه جور برنامه ای میخوای، بگو تا بجه ها برات بنویسند
برای پروژه درسی این کار اطلا درست نیست اخه ایشون خودشون باید یاد بگیرند بهتره خودشون یه بسم الله بگن و کرو شرو کنن هر جاش که مشکل داشتن مطرح کنن تا دوستانی که میتونن جواب ایشونو بدن
فکر می کنم حق با شما باشه!
هر چند منظور منم این بود که کمک کنند. نه این که تقلب بدن!!
فك كنم بنده خدا از خير برنامش گذشت
به هر حال همه ما اومديم اينجا تا چيزهاي تازه و جديد ياد بگيريم
فکر کنم خودش به این نتیجه رسید که پروژشو خودش باید انجام بده و از بچه هاکه تلاش کردن که این جوان رو پای خودش باسته و خودش کارای خودش رو انجام بده ممنونوم
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید

برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی

عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد

در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی

اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
leila_falah@yahoo.com
سلام
تابعی که دو مختصات (در دو بعد) باهم مقایسه کند
سلام-به سوال زیر پاسخ دهید
برنامه ای بنویسید که پلاک ماشین راخواندهدرصورت تکراری بودن. ([/size] ظرف 24ساعت بانک جدیدساخته شود.خطادهددرغیراینصورت مجازاست ).
(۱۳-خرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۰:۴۹)goleyas نوشته است: [ -> ]برنامه ای بنویسید که پلاک ماشین راخواندهدرصورت تکراری بودن. ([/size] ظرف 24ساعت بانک جدیدساخته شود.خطادهددرغیراینصورت مجازاست ).

پلاک رو از روی چی بخونه؟!‌ از روی تصویر؟!
قسمت دوم سوال هم متوجه نشدم اصلا

اگه میخوایی از روی تصویر بخونی که کلا پروژه‌ی خیلی سنگینی در میاد؛ کسی هم کد داشته باشه رایگان در اختیار قرار نمیده
توی بخش پرتال یه سورس با متلب هست برای اینکار؛ ولی ناقصه؛ شاید به دردت بخوره