ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رمز ورود به برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مي خواهم برنامه ام قبل از ورود از كاربر رمز ورود را دريافت كند. تو بانكش يك جدول براي اين كار گذاشتم. كاربر بايد حق تغيير و ويرايش رمزش را داشته باشد.
مي خواهم بدونم توي خود vb‌نمي شه اين رمز را نگه داشت يا يجوري رجيسترش كرد (بدون نياز به مراجعه به بانك) و بعد كاربر بتواند اونو تغيير هم بده.
1- رمز رو به صورت کد شده یا اینکرپت شده داخل خود دیتابیس ذخیره کن . این بهترین و ساده ترین روش هست . می شه رمز رو داخل فایل اجرایی برنامه هم ذخیره کرد ( کاری مثل ویروس ها که خودشون رو به انتهای فایل اضافه می کنن) یا اینکه حتی داخل رجیستری ذخیره کنی با یک فایل دیگه برای ذخیره رمز ورود داشته باشی ولی مطئنا استفاده از هر کدوم از روش ها به جز روش اول باعث آسیب پذیری فوق العاده برنامه نی شه و می شه به راحتی بدون داشتن کلمه رمز وارد برنامه شد.
روشهايي كه گفتيدو بيشتر توضيح بديد. عجله دارم بايد كارو تحويل بدم.
رايان استار نوشته است:مي خواهم برنامه ام قبل از ورود از كاربر رمز ورود را دريافت كند. تو بانكش يك جدول براي اين كار گذاشتم. كاربر بايد حق تغيير و ويرايش رمزش را داشته باشد.
مي خواهم بدونم توي خود vb‌نمي شه اين رمز را نگه داشت يا يجوري رجيسترش كرد (بدون نياز به مراجعه به بانك) و بعد كاربر بتواند اونو تغيير هم بده.

If p.Text = "123" Then
Unload form2
Form1.Show
Else
p.Locked = True
p.ForeColor = vbRed
End If
رمز ورود رو از کاربر بگیر. مثلا 123456 و بعد طبق الگوریتم پیچیده ای که خودت طراحی کردی اون رو به کد تبدیل کن . مثلا یک الگریتم ساده برای کد کردن رمز اینه که مقدار کد اسکی هر کاراکتر رو بدست بیاری و یک رشته ای شبیه به این تولید کنی "24123584124512365321523652525 " سپس این رشته رو داخل فیلدی از دیتابیس ذخیره کن .
حالا در هنگام شروع برنامه ابتدا به سراغ این فیلد برو مقدار اون رو بخون. بعد از ورود رمز توسط کاربر ، مجددا رمز کاربر رو به صورت کد دربیار و با رمز داخل فیلد مقایسه کن و اگه درست بود برنامه رو اجرا کن.
یکی از الگوریتم های آسون برای کد کردن ( که دوست خوبم Di Di در موردش گفتن) رو من توی یه تاپیک دیگه توضیح دادم، گفتم لینکشو اینجا بنویسم بدک نیست:
http://forum.iranled.com/showthread.php?...2#pid41122