mbkxp نوشته است:nod 32 va kasper khooban
baghiye sare karie
makhsoosan NOD32 ke updatesh ham RAHATE
سلام
اتفاقا من nod32 قبلا داشتم اصلا بدرد نمی خوره
ویروس های جدید را اصلا نمی شناسه!
بهترینش می گن norton 2007
have a nice time!
سلام
norton هم بدرت نمی خوره هم کامپیوتر رو کند میکنه
mohsen_f نوشته است:سلام
norton هم بدرت نمی خوره هم کامپیوتر رو کند میکنه
سلام پس چی خوبه؟
kaspersky هم حجمش زیاده؟نیست؟
بابا به نظرم من هیچی نصب نکن راحت
Bitdefender 10
Trail
این اگر نصب کنی فقط آنتی ویروس داره (بدونه فایر وال)
اما همیشه آپدیت میشه !
80% ویروس هارو هم میشناه
تا الان هم ندیدم سرعت سیستم کسی رو بگیره
ممنونم دوست عزیز
اما این Bitdefender 10
Trail
را از internet می شه update کرد؟
دوست عزيز لطفا سوال خودتون رو در يك موضوع جديد و با تيتر مشخص بپرسيد تا هم نظم رعايت بشه و هم زودتر بجواب برسيد
با اجازه آقا حامد جواب این بنده خدا رو هم بدم !
بله !
آپدیت هم میشه
hamed_Arfaee نوشته است:دوست عزيز لطفا سوال خودتون رو در يك موضوع جديد و با تيتر مشخص بپرسيد تا هم نظم رعايت بشه و هم زودتر بجواب برسيد
اجازه اقا ناظم!
سلام
چشم امر شما مطاع است.
avini نوشته است:با اجازه آقا حامد جواب این بنده خدا رو هم بدم !
بله !
آپدیت هم میشه
سلام از کمکتون ممنونم.
بدون fierwall مشکلی از لحاظ امنیتی پیش نمیاد مسلا هک بشم؟
چون قبلا سابقه هک شدن رو داشتم
ببین دوست من.
هک مثل پفک نیست که دست هر بچه ای باشه . شما تا زمانی که اطلاعات خاصی روی سیستمتون ندارید که ارزش زیادی داشته باشه به دور از خطر هک شدن هستید.
سرعت خط شما ( اگه با Dail Up) وصل می شید اونقدر کمه که بازهم احتمال هک رو به حد اقل می رسونه و چون آی پی متغییر هست و ... هک کردن شما کار سختی هست.
اما اگه اطلاعاتی دارید که ارزش زیادی داره و از خطوط پر سرعت نیز استفاده می کنید می تویند نگران هک هم باشید. بسته به میزان ریسک پذیری شما و اهمیت هک نشدن سیستمتون باید وارد زیررو به کار ببرید:
از افراد غریبه فایل نگیرید. سی دی ها و برنامه های مشکوک رو اجرا نکنید. وارد سایتهای پر خطر نشید.
فایروال ویندوز رو روی حالت حداکثر تنظیم کنید.
از یک فایروال معروف مثل کاسپر یا مک آفی یا حتی نورتون استفاده کنید. توجه داشته باشید فایروال بدون آپدیت یعنی هیچ!!
همیشه ویندوز رو آپدیت نگه دارید و سعی کنید اطلاعات روی هاردتون انکرپت شده باشن. ویندوز رو در درایوی غیر از سی و شاخه ای غیر از Winows نصب کنید. سعی کنید ویندوزتون رو کاملا سرو سامان بدید تمام پورتهای باز اضافی رو ببندید. سرویس های شبکه مانند Ntstat و .. رو غیر فعال کنید.
ویندوزتون رو دور بریزید!! چون اصلا امن نیست همین حالا لینوکس نصب کنید و از امنیت لذت ببرید.