ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مسئولین سایت کجایید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من درباره آنلاین و آف لاین بگم چون قبلا این مشکل بود و حالا هم هست.
ببینید. این مشکل بیشتر برای اینه که اکثر ISP ها برای کمتر کردن قیمت میان و صفحه های مورد درخواست کاربر رو کش میکنن و درخواست جدید که بیاد از کش استفاده میکنن اینو نمیشه کاریش کرد. بعضی مواقع هم IE خودش از کش استفاده میکنه و صفحه رو میره از کش میاره میتونید برید و کل هیستوری رو پاک کنید و دوباره IE رو ببندید و یه بار ریستارت کنید سیستم رو و ... منم خودم این مشکل رو داشتم اینطوری رفعش میکردم.
ما که زورمون به مشکلات سایت نمی رسه ولی این مسئله آن لاین و آفلاین.
قبلا این مشکل هم برای من تو جاهای دیگه اتفاق می افتاد که به خاطر همین کش کردن اطلاعات بود....
داخل IE باید با زدن کلیدهای Ctrl + F5 صفحه رو ریفرش کنید تا سرور مجبور بشه اطلاعات رو مستقیما از خود سایت بگیره و همینطور خود IE
هادی خان دستت درد نکنه!!!!
حل شد، خدا عمرت بده!
خوب به سلامتی گفتم نکنه باید دنبال یه جای دیگه بگردم
عکس "نقل قول" هم خرابه، جاش یه چیزی بذارین!!!
من در خود سایت iranvig نمی تونم وارد بخش پیام های شخصی بشم. چیکار کنم؟
آقا زکریا من تو پست 11 خودمو سر این مسئله کچل کردم ولی ظاهراً براشون مهم نیست.
اگه مهم نیست اینو بدونین که من تو سایت های دیگه زندگیم با پیام خصوصی میگذره.
در باره ی بعضی مسائل مثل قیمت اجناس نمیشه که عمومی مطرح کرد. این یه مثال بود ها یدفه گیر ندین.
زیاد گیر نده این مشکل از قبل بوده (ما که باهاش کنار اومدیم)واسه دیدن پیام خصوصی از بالای صفحه(پیامهای خصوصی) از خود فوروم استفاده کنید
حق با شماست. سایت و فرومش این همه امکانات در اختیار ما گذاشته. هم معلوماتمون بالا میره هم وقتمون بطور سالم پر میشه. واقعاً «نباید به این اشکالات جزئی گیر داد» اما خداییش اصلاح نظرات خودمون رو که حق داریم انجام بدیم. تو فروم میشه ولی تو سایت نه. ولی با توجه به اینکه نباید به این چیزا گیر داد، این یه مورد هم اصلاح نشه مهم نیست.
zacaria نوشته است:من در خود سایت iranvig نمی تونم وارد بخش پیام های شخصی بشم. چیکار کنم؟
تا اونجایی که من یادمه از وقتی که فروم از سیستم Nuke بیرون اومد و به مای بی بی رفت
و پیغام های خصوصی سایت و فروم از هم جدا شد ، پیغام خصوصی سایت
هم بسته شد و قرار شد همه از پیغام خصوصی فروم استفاده کنن
صفحه‌ها: 1 2