ايران ويج

نسخه‌ی کامل: SQL Server استارت نمی شه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
هر کاری می کنم SQL Server استارت نمی شه و در نهایت این Error رو می ده:
The request failed or the service did not respond in a timely fashion. Consult the event log or other applicable error logs for details.
چی کار کنم؟
سلام.
یه سر به اینجا بزن. فکر کنم به دردت بخوره. البته مال 2005 هست.
راستش وقت ترجمش رو نداشتم.Shy

می تونی از اینجا نتیجه سرچ تو گوگل رو ببینی.
اگه کل خطا رو بخوای سرچ کنی به خاطر کلمه Fash.ion (نقطه رو بردار) فیلتر می کنه. Angry
نسخه sqlserverتون چیه؟ ایا سرویسش نسب شده و در حال اجرا هست؟
lord_viper نوشته است:نسخه sqlserverتون چیه؟ ایا سرویسش نسب شده و در حال اجرا هست؟

Microsoft SQL Server 2005
منظورت رو از اینکه می گی سرویسش نصب شده و در حال اجراست نمی فهمم(نصب با ص هستش نه با س که نوشتی!!!!)
mbza11 نوشته است:سلام.
یه سر به اینجا بزن. فکر کنم به دردت بخوره. البته مال 2005 هست.
راستش وقت ترجمش رو نداشتم.Shy

می تونی از اینجا نتیجه سرچ تو گوگل رو ببینی.
اگه کل خطا رو بخوای سرچ کنی به خاطر کلمه Fash.ion (نقطه رو بردار) فیلتر می کنه. Angry

منم به این مشکل که فیلتر می کنه برخوردم و دقیقاً متن شما رو سرچ کردم
ولی نتیجه ای حاصل نشدSad
من یه نسخه sqlserver2005 خریده بودم 2سیدی طرف میگفت کامله هزار چیزه دیگه ولی اون هم هیچی رو اجرا نمیکرد تا اینکه فهمیدم مشکل از برنامه بود چون باید یه سرویس تو بخش سرویسها بسازه و سرویسش هم در حال اجرا باشه (مام سیدی رو شکستیم تا در اولین فرصت یکی دیگه بخریم)منضورم از نسخش اینه کهdeveloper هستش یا چیزه دیگه
والا من Visual Studio 2008 رو از اینترنت دانلود کردم(با حجم 3.20 GB) که هم MS SQL رو داشت هم MSDN
دقیقاً نمی دونم باید از کجا بفهمم که developer هست یا نه!!!!
رفتم توی سرویس ها این سرویس ها مربوط می شد به SQL که توضیح هر کدوم هم جلوشه:

SQL Server (SQLEXPRESS) که نوشته Automatic باید اجرا بشه ولی این سرویس Stop هست و وقتی Stat رو می زنم این Error رو می ده:
Windows could not start the SQL Server (SQLEXPRESS) on Local Computer. For more information, review the System Event Log. If this is a non-Microsoft service, contact the service vendor, and refer to service-specific error code 17051

SQL Server Active Directory Helper که نوشته Disable هستش و خوب این سرویس هم Stop هستش اما وقتی Start می کنیم، درست Start می شه

SQL Server Browser که نوشته Manual هستش و Stop هستش و وقتی می خوام Start کنم می گه:
The SQL Server Browser service on Local Computer started and then stopped. Some services stop automatically if they have no work to do, for example, the Performance Logs and Alerts service

SQL Server VSS Writer که نوشته Automatic و Start هستش
این sqlserver کامل نیست فقط engine اون هست و با اون فقط میتونین بانکهای ساخته شده رو برای اجرا درش قرار میدن
link داری که بتونم دانلود کنم؟
دستت درد نکنه لطف کردی!!!